۱۰ پیشنهاد برای ارتباط گرفتن در محیط‌های چندفرهنگی

۱۰ پیشنهاد برای ارتباط گرفتن در محیط‌های چندفرهنگی


در محیط کاری متنوع امروزی، مسائل ارتباطی می‌تواند پیچیدگی بیشتری پیدا کند. هر فرهنگی در رابطه با تعاملات رودررو مجموعه‌ای از مفروضات و تمایلات ضمنی خاصّ خود را دارد و این مسئله ارتباطات میان‌فرهنگی را چالش‌برانگیز می‌کند. ما چند پیشنهاد برای بهبود ارتباط گرفتن در محیط‌های چندفرهنگی داریم. در انتها نیز به چند پرسش مهم و کاربرد جواب دادیم.

۱۰ پیشنهاد برای ارتباط گرفتن در محیط‌های چندفرهنگی

در ادامه، ده نکته کاربردی و موثر برای ارتباط گرفتن در محیط‌های چندفرهنگی را با هم مرور می‌کنیم.

۱ـ آداب معاشرت را رعایت کنید

بسیاری از فرهنگ‌ها آداب معاشرت ویژه‌ای در ارتباط برقرار کردن دارند. پیش از ملاقات، درباره فرهنگ هدف تحقیق کنید، یا اگر زمان اجازه می‌دهد، آموزش‌های متقابل فرهنگی انجام دهید. برای مثال، بسیاری از فرهنگ‌ها در ابتدای برقراری ارتباط بین افراد، انتظار نوعی رسمیت را دارند. هر فرهنگی روش خاصّ خود را برای نشان‌دادن این رسمیت دارد: در آلمان از لقب‌های «آقا» (Herr) و «خانم» (Frau) استفاده می‌شود، در چین نام خانوادگی و اسم کوچک را جابه‌جا می‌کنند و در ژاپن برای زنان و مردان از «سان» (さん) استفاده می‌کنند. به این نشانه‌های آشنایی توجه داشته باشید و تا زمانی که از طرف مقابل نشانه‌ای دریافت نکرده‌اید، مستقیما با اسم کوچک، طرف را خطاب قرار ندهید.

۲ـ از زبان عامیانه بپرهیزید

حتی تحصیل‌کرده‌ترین فرد غیربومی زبان انگلیسی هم درک کاملی از اصطلاحات عامیانه، کنایه‌ها و ضرب‌المثل‌های انگلیسی ندارد. آن‌ها ممکن است تک‌تک کلماتتان را بفهمند، اما نه متن صحبت را و نه معنی آن را. درنتیجه، ممکن است آن‌ها را گیج کنید یا در بدترین حالت، به آن‌ها توهین کنید.

۳ـ به‌آرامی صحبت کنید

حتی اگر انگلیسی، زبان مشترک در موقعیتی بین‌فرهنگی باشد، صحبت‌کردن با سرعت عادی مکالمه، ایده خوبی نیست. کم‌کردن سرعت صحبت، واضح صحبت‌کردن و درست تلفظ‌کردن کلمات به فرد کمک می‌کند. جملات خود را به بخش‌های کوتاه و قابل‌فهم تقسیم کنید و به شنونده زمان بدهید تا درحین صحبتتان، کلماتتان را ترجمه و درک کند. اما آنقدر هم سرعتتان را کم نکنید که توهین‌آمیز به نظر برسد. اگر فردی که با او صحبت می‌کنید خیلی‌سریع صحبت می‌کند یا لهجه‌اش باعث می‌شود که درک کلامش برایتان سخت باشد، نترسید و مؤدبانه از او نیز بخواهید سرعتش را کم کند.

۴ـ ساده صحبت کنید

در مکالمه‌ای بین‌فرهنگی، با استفاده از کلمات قلمبه و سنگین، ارتباط برقرارکردن را برای هر دویتان سخت‌تر نکنید. فقط ساده صحبت کنید. کلمات دوسیلابی بسیار راحت‌تر از کلمات سه‌سیلابی قابل‌فهم هستند و کلمات تک‌سیلابی از کلمات دوسیلابی بهترند. به‌جای «لطفاً این کار را به سرعت انجام دهید.»، بگویید «لطفاً این کار را سریع انجام بده.»

۵ـ گوش‌دادن فعال را تمرین کنید

گوش‌دادن فعال، استراتژی بسیار مؤثری برای بهبود ارتباط میان‌فرهنگی است. برای اطمینان از اینکه فرد مقابل را به‌درستی درک کرده‌اید، صحبت‌های او را با کلمات خودتان بازگو کنید یا خلاصه‌وار بیان کنید و سؤالات مکرر بپرسید. این کار به ایجاد رابطه صمیمی کمک می‌کند و اطمینان می‌دهد که اطلاعات مهم، از دست نرفته یا اشتباه فهمیده نمی‌شوند.

۶ـ به نوبت صحبت کنید

برای اینکه گفت‌وگو روان‌تر باشد، به‌نوبت صحبت کنید. حرف خود را بزنید و سپس به صحبت‌های طرف مقابل گوش دهید. به‌خصوص زمانی که افراد به‌عنوان زبان دوم با شما انگلیسی صحبت می‌کنند، بهتر است به‌جای اینکه مونولوگی طولانی ارائه دهید که دنبال‌کردن آن برایشان سخت است، با جملات کوتاه صحبت کنید.

۷ـ یادداشت‌برداشتن

اگر مطمئن نیستید که فرد مقابل حرف شما را به‌درستی فهمیده است، برای اطمینان، آن را یادداشت کنید. این کار به‌خصوص در زمان بحث درباره اعداد بزرگ می‌تواند بسیار مفید باشد. برای مثال، در انگلستان یک میلیارد به‌صورت ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ نوشته می‌شود، اما در آمریکا آن را به‌صورت ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ می‌نویسند.

۸ـ از پرسیدن سؤالات بسته خودداری کنید

سؤالاتی نپرسید که فقط به جواب «بله» یا «خیر» نیاز دارند. در بسیاری از فرهنگ‌ها پاسخ منفی دادن سخت یا باعث خجالت است. بنابراین حتی اگر جواب واقعی «خیر» باشد، همیشه «بله» را خواهید شنید. به‌جای آن، سؤالات باز مطرح کنید که به اطلاعات به‌عنوان پاسخ نیاز داشته باشند.

۹ـ با شوخ‌طبعی محتاط باشید

بسیاری از فرهنگ‌ها کسب‌وکار را بسیار جدی می‌گیرند و به رفتار حرفه‌ای و همیشه پیروی از پروتکل اعتقاد دارند. درنتیجه، استفاده از شوخی و طنز را در محیط کاری درک نمی‌کنند. اگر تصمیم گرفتید از شوخ‌طبعی استفاده کنید، مطمئن شوید که در فرهنگ مقابل قابل درک و قدردانی باشد و باعث توهین و آزردگی نشود. به خاطر داشته باشید که کنایه‌های زبان مادری‌تان معمولاً در خارج از کشورتان تأثیر منفی دارند یا بی ‌معنی و تأثیرند.

۱۰ـ حمایت‌گر باشید

ارتباط مؤثر میان‌فرهنگی به این معنی است که همه طرفین احساس راحتی کنند. در هر گفت‌وگویی با فردی که از فرهنگ دیگری است، با احترام با او رفتار کنید، تمام تلاش خود را برای برقراری ارتباط واضح انجام دهید و زمانی که پاسخ می‌دهد، او را تشویق کنید. این کار به افزایش اعتمادبه‌نفس و اعتماد او به شما کمک می‌کند.

پرسش و پاسخ‌های رایج درباره ارتباط گرفتن در محیط‌های چندفرهنگی

ارتباط میان‌فرهنگی چیست؟

ارتباط بین‌فرهنگی به برقراری ارتباط بین افراد از فرهنگ‌های مختلف اشاره دارد. این شامل درک زبان، آداب و رسوم، ارزش‌ها و باورهای یکدیگر می‌شود.

چرا ارتباط میان‌فرهنگی مهم است؟

ارتباط میان‌فرهنگی در دنیای امروز که به‌طور فزاینده‌ای به هم پیوسته است، از اهمیت زیادی برخوردار است. این امر کمکمان می‌کند تا با افراد از فرهنگ‌های مختلف کار کنیم، روابط شخصی برقرار کنیم و درمورد فرهنگ‌های دیگر بیاموزیم.

برخی از چالش‌های ارتباط میان‌فرهنگی کدام‌اند؟

  • موانع زبانی: ممکن است افراد به زبان یکدیگر صحبت نکنند یا به‌طور کامل یکدیگر را درک نکنند.
  • اختلافات فرهنگی: افراد ممکن است آداب و رسوم، ارزش‌ها و باورهای متفاوتی داشته باشند.
  • استریوپیک‌ها و تعصبات: افراد ممکن است براساس فرهنگ خود، درباره افراد دیگر فرضیه‌هایی داشته باشند.

چگونه مهارت‌های ارتباط بین‌فرهنگی خود را بهبود بخشم؟

  • درباره فرهنگ‌های دیگر بیاموزید: کتاب بخوانید، فیلم ببینید و با افراد از فرهنگ‌های مختلف صحبت کنید.
  • ذهن باز داشته باشید: سعی کنید تا دیدگاه‌ها و تجربیات دیگران را درک کنید.
  • از سوءتفاهم نترسید: اگر مطمئن نیستید که چیزی را متوجه شده‌اید، بپرسید.
  • صبور باشید: ایجاد روابط و درک فرهنگ‌ها زمان می‌برد.

چطور از شوخی‌های توهین‌آمیز در یک محیط میان‌فرهنگی اجتناب کنم؟

  • قبل از اینکه جوکی تعریف کنید، به مخاطب خود فکر کنید. آیا آنها ممکن است از فرهنگ یا پیشینه‌ای باشند که آن شوخی را توهین‌آمیز تلقی کنند؟
  • از شوخی‌هایی که مبتنی بر کلیشه‌ها یا تعصبات‌اند، خودداری کنید.
  • اگر مطمئن نیستید که یک شوخی مناسب است یا نه، بهتر است آن را تعریف نکنید.

با چه روشی درمورد تفاوت‌های فرهنگی در محل کار صحبت کنم؟

  • با احترام و صبر صحبت کنید.
  • به دیدگاه‌های دیگران گوش فرادهید و سعی کنید آنها را درک کنید.
  • برروی نقاط مشترک تمرکز کنید و به‌دنبال راه‌حل‌هایی باشید که برای همه مفید باشد.
  • از یک واسطه یا مترجم استفاده کنید اگر لازم باشد.

چگونه می‌توانم به کودک خود در یادگیری درمورد فرهنگ‌های دیگر کمک کنم؟

  • کودک خود را در معرض فرهنگ‌های مختلف قرار دهید. این کار را می‌توانید ازطریق سفر، غذا، موسیقی، فیلم و کتاب انجام دهید.
  • با کودک خود درباره فرهنگ‌های مختلف صحبت کنید. تجربیات و باورهای خود را به اشتراک بگذارید و به سؤالات آنها پاسخ دهید.
  • کودک خود را تشویق کنید تا درباره فرهنگ‌های مختلف بیاموزد. کتاب‌ها و وب‌سایت‌های زیادی در دسترس هستند که می‌توانند به آنها کمک کنند.

منبع: chrysos

طرز تهیه شیرین عسل خانگی با ساقه طلایی به روش بازاری

طرز تهیه شیرین عسل خانگی با ساقه طلایی به روش بازاری


شیرین عسل یکی از بیسکوییت های شکلاتی خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. با استفاده از مواد در دسترس و صرف مقداری زمان می توانید در خانه یک شیرین عسل خوشمزه تهیه کنید. از این شیرین عسل ها می توانید برای تغذیه مدرسه کودکان نیز استفاده کنید و دیگر نگران سالم نبودن و داشتن مواد نگه دارنده آن نباشید. امروز در آشمزی طرز تهیه شیرین عسل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه شیرین عسل

پودر ژله ۱ بسته
آب جوش ۱/۳ لیوان
شکر ۱ ق سر خالی
شکلات تخته ای به میزان لازم
بیسکوییت ساقه طلایی ۲ بسته
روغن مایع کمی

طرز تهیه شیرین عسل

مرحله اول: تهیه قسمت کرمی وسط شیرین عسل

ابتدا پودر ژله را در یک کاسه بریزید و به آن آب جوش و شکر را اضافه کنید و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا مواد حل شوند سپس با همزن برقی به مدت ۴ تا ۷ دقیقه با دور تند مواد را هم بزنید تا غلیظ و کرمی شود.

مرحله دوم: اضافه کردن مواد کرمی به بیسکوییت ها

مواد کرمی تهیه شده را در قیف بریزید و روی بیسکوییت پایپ کنید و یک عدد بیسکوییت دیگر روی آن قرار دهید. شکلات تخته ای را روی بخار کتری در حال جوش قرار داده و هم بزنید تا بنماری شود سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید تا شکلات مقداری رقیق شود.

مرحله سوم: آغشته کردن شیرین عسل به شکلات

شیرین عسل های تهیه شده را در شکلات بغلتانید تا تمام قسمت های آن شکلاتی شود سپس روی یک کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات روی آن ها خشک شود. شیرین عسل های خوشمزه شما آماده است و می توانید میل کنید نوش جان.

فوت و فن های طرز تهیه شیرین عسل

  1. می توانید از پودر ژله آلوورا برای تهیه این بیسکوییت استفاده کنید یا می توانید از پودر ژله با طعم های توت فرنگی، موز و… استفاده کنید و شیرین عسل به طعم های مختلف داشته باشید.
  2. بعد از ریختن مواد کرمی در قیف باید سریع آن را روی بیسکوییت ها پایپ کنید تا خاصیت کشداری خود را از دست ندهد.
  3. بعد از گذشت ۵ دقیقه که شکلات روی شیرین عسل ها خشک شد ان را در یخچال قرار دهید تا مقداری سفت و خنک شود سپس سرو کنید.
  4. برای تزیین روی شیرین عسل ها می توانید از مقداری شکلات ذوب شده که در قیف ریخته شده روی آن بریزید و روی آن پسته یا شکلات های رنگی قرار دهید.
۸ عادت مطالعه موثر برای کسب نمره‌های بهتر

۸ عادت مطالعه موثر برای کسب نمره‌های بهتر


چطور مطالعه مفیدتری داشته باشیم تا نمره بهتری کسب کنیم؟ این سوالی است که همیشه در ذهن دانش‌آموزان و دانشجویان می‌چرخد. پاسخ این سوال در یادگیری‌ «عادت مطالعه موثر» است.

اگر شما دانشجویی پر مشغله یا نوجوانی در آستانه امتحانی سرنوشت ساز هستید با همراه شوید. این بار می‌خواهیم یاد بگیریم چطور به جای سخت کار کردن، هوشمندانه کار کنیم.

چند راه و عادت ساده برای تبدیل یک مطالعه معمولی به مطالعه موثر وجود دارد، اما پیش از آن یک سوال باقی می‌ماند: چرا عادت‌های مطالعه مهم است.

چرا عادت‌های مطالعه مهم هستند؟

عادت‌ مطالعه شما چگونگی روند مطالعه و البته رسیدن به اهداف آن را مشخص می‌کند. برای درک اهمیت عادت‌های مطالعه کافی است بدانید عادت مطالعه یک عشق کتاب با یک دانش آموز و دانشجو یا یک محقق متفاوت است. این سه نوع متفاوت از مخاطب به سه شیوه متفاوت کتاب می‌خوانند و سه نتیجه متفاوت می‌گیرند.

در مورد مطالع درسی باید بپذیریم که کاهش انگیزه و تمرکز پایین، امری طبیعی است که می‌تواند در مسیر یادگیری شما اختلال ایجاد کند. در نتیجه عادت‌های مختلف مطالعه متمرکز روی تقویت انگیزه، تمرکز، آرامش، بهره‌وری و سلامت شما تمرکز دارد.

۸ روش مطالعه موثر برای کسب نمرات بهتر

 

داشتن ذهنیت درست برای مطالعه درست

ذهنیت یا طرز تفکر (mindset) درست پیش نیاز هر مطالعه موثری است. برای یک مطالعه موثر شما به ذهنیتی پویا نیاز دارید. تحقیقات انجام‌شده در سال ۲۰۱۷ نشان می‌دهد که ذهنیت پویا نسبت به ذهنیت ایستا دست آوردهای بیشتری دارد.

مثبت اندیشی می‌تواند عصای دست شما در مطالعه‌های چالش برانگیز باشد. لطفا سعی کنید خودتان را با دیگران مقایسه نکنید و مطلق اندیش نباشید.

شاید بپرسید این یعنی چه؟ یعنی به جای اینکه نگران کمبود وقت باشید، به خودتان یادآوری کنید که یک مطالعه کوتاه، بهتر از مطالعه نکردن است. به جای اینکه دنبال کشف نقاط ضعف جدید باشید دنبال تقویت نقاط قوت خود باشید.

اطلاع کامل نسبت به دوره و امتحان پیش رو

موفقیت تحصیلی و کسب نمره خوب فراتر از تسلط بر موضوع و آمادگی برای امتحان است. باید ببنید درس یا دوره‌ای که امتحانش را می‌دهید چه مسیر و هدفی دارد.

استاد شما به چه کارهایی نمره اضافی می‌دهد؟ با دیرکرد تکالیف چه می‌کند؟ یک نمونه‌ی دیگر، آگاهی از فرمت مورد نیاز برای تکالیف آخر ترم است. دانستن این مسائل باعث تضمین نمره بهتر و کاهش فشار مطالعاتی آخر ترم هستند.

انتخاب مکان مطالعه‌ مناسب

انتخاب مکان مطالعه مناسب را شاید بتوان مهم‌ترین عادت مطالعه موثر برای هر نوع مطالعه‌ای دانست. مکان مطالعه‌ مناسب جایی است که در آن احساس راحتی، آرامش و تمرکز داشته باشید. این فضا تنها کتابخانه نیست. برای برخی پارک کنار خانه مکان مطالعه مناسب است. برای برخی دیگر نیز اتاق خود را ترجیح می‌دهند، آن هم وقتی سکوت مطلق باشد.

داشتن مواد مطالعاتی درست

تصور کنید که می‌خواهید برای آزمونی از روی خلاصه کلاس مطالعه کنید اما آن خلاصه را پیدا نمی‌کنید. شاید شب امتحان متوجه شوید جزوه شما ناقص است. بعضی‌ها تازه روزهای آخر متوجه می‌شوند یک کتاب خاص را ندارند. باور کنید بدون داشتن مواد مطالعاتی درست هیچ عادت مطالعه موثری شما را نجات نمی‌دهد.

استفاده از روش‌های مطالعاتی مفید

گاهی اوقات، صرفا خواندن جزوه کامل کلاسی برای موفقیت در امتحان موثر نیست. برای بهبود بازدهی مطالعه می‌توانید چند کار کنید:

  • یادداشت‌های خود را بازنویسی کنید
  • یادداشت‌هایتان را خلاصه کنید.
  • از ابزارهای مطالعاتی مثل فلش کارت استفاده کنید
  • مفاهیم مختلف را با ادبیات و کلمات خوتان بازنویسی کنید

مطالعه گروهی با همکلاسی‌ها

اگر خیلی به تمرکز و سکوت مطلق نیاز ندارید مطالعه با همکالاسی‌ها یک تکنیک در مطالعه موثر است.

یک تحقیق استرالیایی در سال ۲۰۱۶ ثابت کرد کسانی که کمک دوستان خود در فرآیند مطالعه استفاده می‌کردند موفقیت بیشتری در امتحان نهایی داشتند. در همین زمان، دانش‌آموزانی که به تنهایی مطالعه می‌کردند پیشرفت قابل توجهی نکردند.

خوب است که به دنبال گروه‌های مطالعه باشید یا خودتان یک گروه درسی درست کنید. سعی کنید جلسه‌های هفتگی منظم داشته باشید تا مطالعه گروهی موثر‌تر باشد.

عادت مطالعه موثر

تنظیم برنامه‌ مطالعاتی عملی و عاقلانه

برای مطالعه درسی باید برنامه ریزی کرد. مطالعه درسی مثل مطالعه رمان و کتاب داستان نیست که منتظر حال خوب باشید. پس برنامه‌ای عملی و معقول بریزید و درس بخوانید.

داشتن برنامه ریزی به این معنی است که فرصتی برای مرور مطالب قبلی خواهید داشت. همچنین می‌توانید یک موضوع خاص را بیشتر و موضوعی دیگر را کمتر بخوانید.

توجه داشته باشید که شما به برنامه مطالعاتی عاقلانه‌ای نیاز دارید، برنامه‌ای که خیلی شدید و پرفشار نباشد. اگر خیلی پرفشار درس بخوانید اثر مطالعه کم و به مرور فرسوده می‌شوید.

به جای مطالعه طولانی و زیاد با مدیریت زمان مطالعه‌ای اثر بخش و موثر داشته باشید. به عنوان مثال، اگر امتحان آینده شامل چهار فصل باشد و شما ۱۲ جلسه‌ مطالعه قبل از امتحان وقت داشته باشید، می‌توانید از سه جلسه‌ی مطالعه برای هر فصل استفاده کنید.

خود مراقبتی را فراموش نکنید

خود مراقبتی می‌تواند بر موفقیت تحصیلی تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، زمانی که به اندازه‌ی کافی خوابیده‌اید، تمرکز کردن آسان‌تر است.

آبرسانی مناسب همچنین بر نحوه‌ی عملکرد مغز شما تأثیر می‌گذارد. یک مطالعه‌ انجام‌شده بر روی ۵۲ کودک ۹ تا ۱۲ ساله در سال ۲۰۱۵ نشان داد که کودکانی که آبرسانی بهتری داشتند، عملکرد شناختی بیشتری در زمینه‌هایی از جمله توجه و حافظه‌ی فعال داشتند.

رژیم غذایی سالم هم به مطالعه کمک می‌کند. مغز شما برای اینکه به بهترین نحو عملکرد داشته باشد، به مواد مغذی موجود در غذاهایی مانند موارد زیر نیاز دارد:

  • میوه‌ها
  • سبزیجات
  • سبزیجات برگ‌دار
  • مغزها و دانه‌ها
  • ماهی‌های چرب
  • روغن زیتون یا روغن آووکادو
  • تخم‌مرغ
  • آووکادو

۴ عادتی که مطالعه را نابود می‌کند!

ایجاد یک یا چند عادت مطالعه موثر تنها بخشی از فرایند مطالعه مفید برای کسب نمره بهتر است. نیمه دیگر فرایند مطالعه مفید ترک عادت بد است! این ۴ عادت ویران کننده مطالعه را حتما ترک کنید.

عقب انداختن مطالعه

اگر تا به حال به دنبال بهانه خاصی برای فرار از کارهای مدرسه بوده‌اید، بدانید تنها نیستید. اکثر دانش‌آموزان دنیا در دوره‌ای دنبال چنین راه حلی بودند. اما شما نباید اجازه دهید این عادت به ظاهر بامزه ادامه دار باشد یا وارد روند مطالعاتی شما شود.

عقب انداختن مطالعه یعنی شما زمان کافی برای مطالعه‌ای عمیق و دقیق ندارید. اگر متوجه می‌شوید که دائماً کارها را به تعویق می‌اندازید و این محصول مشکلاتی مثل افسردگی و اضطراب است حتما از یک مشاور کمک بگیرید.

نگران نباشید و به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید. عقب انداختن کارها یک مشکل رایج برای میلیون‌ها نفر در سراسر جهان است. نکته مهم این جا است که دنبال حل این مشکل باشید.

مطالعه فشرده شب امتحان

باید اعتراف کرد که اکثر ما عاشق مطالعه شب امتحان هستیم. یک مطالعه کوتاه و فشرده که رنگ بوی آدرنالین و استرس دارد. این مدل مطالعه شاید حماسی به نظر برسد، اما تاثیر کمی دارد.

مطالعه موثر وقتی رخ می‌دهد که شما یک مبحث یا درس را در فاصله‌های زمانی مختلف مطالعه کنید. این اتفاق باعث می‌شود تا ضمن یادگیری عمق مطلب آن را در حافظه بلند مدت خود ذخیره کنید.

افسانه چند کاره بودن

اکثر ما فکر می‌کنیم که می‌توانیم هم‌زمان فیلم ببینیم، تلفن بزنیم و مطالعه کنیم. اما این فکر و خیال افسانه نیست. تحقیقات انجام‌شده در سال ۲۰۱۹ به عمق این موضوع پرداخته‌اند تا افسانه‌ی چندوظیفگی با رسانه‌ها را از اعتبار ساقط کنند.

کمک نگرفتن در مواقع نیاز

گاهی در فرایند مطالعه گره‌هایی ایجاد می‌شود که جز با کمک یک نفر دیگر حل شدنی نیست. در این مواقع به جای ساعت‌ها جست‌وجو با معلم یا دوست خود تماس بگیرید. با این کار ضمن تسهیل فرایند یادگیر از هدر رفتن زمان خود و از مختل شدن مطالعه خود جلوگیری می‌کنید.

یادمان باشد پرسیدن عیب نیست.

عادت مطالعه موثر

پرسش و پاسخ‌های رایج درباره‌ی عادت‌های مطالعه‌ مؤثر

مطالعه‌ موثر چیست؟

مطالعه‌ مؤثر به روشی گفته می‌شود که به شما کمک می‌کند تا مطالب را به طور کامل درک کنید و به خاطر بسپارید، به طوری که بتوانید از آنها در آزمون‌ها، تکالیف و در زندگی واقعی استفاده کنید.

چرا عادت‌های مطالعه‌ موثر مهم هستند؟

۸ عادت مطالعه موثر که پیش از این با هم مرور کردیم می‌توانند به شما کمک کنند تا:

  • نمرات بهتری در مدرسه بگیرید
  • مطالب را عمیق‌تر یاد بگیرید
  • اعتماد به نفس بیشتری در زمان امتحان دادن داشته باشید
  • برای تحصیلات دانشگاهی یا شغل خود بهتر آماده شوید.

چگونه می‌توانم عادت‌های مطالعه‌ خود را بهتر کنم؟

  • با عادت‌های مطالعه‌ فعلی خود شروع کنید. عادت‌های مطالعه‌ فعلی خود را ارزیابی کنید. نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را بهبود دهید.
  • یک هدف واقع‌بینانه تعیین کنید. سعی نکنید یک شبه عادت‌های مطالعه‌ خود را به طور کامل تغییر دهید. اصلاح سبک زندگی یک شبه ممکن نیست.
  • به خودتان جایزه دهید. وقتی که به یک هدف می‌رسید، به خودتان جایزه دهید. این کار برای ادامه راه به شما انگیزه می‌دهد.
  • صبور باشید. ایجاد عادت‌های جدید زمان‌بر است. لطفا کمی صبر کنید.

اگر در مطالعه مشکل دارم چه کار کنم؟

اگر به هر شکل نتوانستید مطالعه موثری داشته باشید این چند کار را انجام دهید:

  • با معلم خود صحبت کنید. معلم شما می‌تواند به شما کمک کند تا مشکل خود را شناخته و بعد حل کنید.
  • با یک مشاور صحبت کنید. یک مشاور کاربلد می‌تواند به شما کمک کند تا مشکلات خود را شناسایی و آن‌ها را حل کنید. مشاور هم‌چنین می‌تواند در تهیه یک استراتژی مطالعاتی به شما کمک کند.
  • مطالعه گروهی را امتحان کنید. مطالعه گروهی حضوری را در کنار دوستان خود تجربه کنید.
  • از منابع آنلاین استفاده کنید. برای منابع مطالعه و برنامه‌ریزی مطالعاتی از ابزارهای آنلاینی مثل سایت‌های مرجع و اپلیکیشن‌های مدیریت زمان استفاده کنید.

مطالعه موثر، کلید موفقیت در امتحان‌ها

مطالعه موثر بازدهی آموزشی شما را به بیشترین حد خود می‌رساند. به لطف این ویژگی باید اعتراف کرد مطالعه موثر که موفقیت شما در امتحان‌ها و آزمون‌ها را تضمین می‌کند. اما باید به خاطر سپرد مطالعه موثر، با وجود اهمیت بسیارش تنها بخشی از فرایند موفیت در هر آزمونی است.

شما چه نکته دیگری به خاطر دارید؟

منبع: Psychcentral

چگونه با مدیر و همکاران خود تعامل موثری داشته باشیم.

چگونه در سازمان خود پله‌های ترقی را به‌سرعت طی کنیم.


۱۲ پیشنهاد برای رفتار با همسر لجباز

۱۲ پیشنهاد برای رفتار با همسر لجباز


زندگی با همسری لجباز و یک دنده نه تنها ساده نیست، بلکه باعث خستگی و از پا افتادن شما می‌شود. مشکل اینجا است که حتی وقتی دلیل خوبی برای تغییر و پذیرش وجود دارد، همسر لجباز شما راضی به تغییر و کوتاه آمدن نمی‌شود. این لجبازی می‌تواند باعث ضربه دیدن رابطه و سرخوردگی شما شود. صبر کنید و ناامید نشوید. خوشبختانه راه‌هایی برای کنار آمدن با یک همسر لجباز وجود دارد.

این مطلب را بخوانید تا با روش‌های ساده و کاربردی تعامل با یک همسر لجباز آشنا شوید.

۱۲ پیشنهاد موثر برای برخورد با همسر لجباز

این پیشنهادها به شما کمک می‌کند تا ارتباط خودتان را همسر لجبار و یک‌دنده خود اصلاح کنید.

۱. آرامش خود را حفظ کنید

وقتی به همسر یا شریک زندگی لجبازتان نشانی از خشم و ناراحتی شما ببیند به احتمال زیاد روی بیشتر لجبازی می‌کند. شاید بپرسید چرا؟ پاسخ روشن است: چون به هدف خود رسیده!

وقتی با چنین موقعیتی رو به رو می‌شود سعی کنید از کوره در نروید. برای مدیریت خشم و حفظ آرامش خود به آرامش تا ده بشمارید. این کار ساده اجازه می‌دهد کمی به خود مسلط شوید.

۲. زمان مناسب برای گفت‌وگو را تشخیص دهید

به یاد داشته باشید هر زمانی مناسب گفت‌وگویی مهم با یک آدم لجباز نیست. اگر هسمر لجباز شما روز کاری پر استرسی داشته، تا صبح بیدار بود یا گرسنه است است دنبال گفت‌وگوی مهم و جدی با او نباشید. حتی آدم‌های معمولی هم در این چنین زمان‌هایی بی‌حوصله‌تر هستند.

بهترین زمان برای گفت‌وگو با یک آدم لجباز وقتی است که آرام و خوشحال است.

۳. عشق ورزیدن را فراموش نکنید

اجازه ندهید لجبازی طرف مقابل باعث شود تا عشق ورزیدن را فراموش کنید. به همسر خود عشق بورزید و این عشق را نشان دهید.

طبیعی است که هنگام بحث و دعوا با همسر لجباز خود احساس ناراحتی کنید، اما اجازه ندهید به این دلیل عشق را از او دریغ کنید.

اگر آرامش کافی داشته باشید و بتوانید در زمان لجبازی هم با همسر خود مهربان باشید احتمال کوتاه آمدن او بسیار است.

۴. از او تعریف کنید

همسر لجباز شما و احتمالا هر آدم لجباز دیگری باور دارد که هر کار را به بهترین شکل انجام می‌دهد. پس قبل از هر پیشنهادی سعی کنید از نقاط مثبت راه حل او تعریف کنید و به او توجه نشان دهید. یک تعریف و تمجید ممکن است تاثیر بسیاری داشته باشد.

برای مثال، اگر مدل دیگری برای مدیریت مسائل مالی خانه در ذهن دارید کمی از زحمت این کار بگویید. می‌توانید به همسر لجباز خود بگویید که متوجه هستید که این کار چقدر سخت و حساس است و چقدر او را به زحمت می‌اندازد. بعد از این به او پیشنهاد کنید که با یک بودجه بندی دقیق‌تر می‌توانید زحمت او را کم‌تر کنید.

۵. با شریک زندگی‌ خود همدل باشید

بیشتر افراد لجباز از این که کسی آن‌ها را درک نمی‌کند رنج می‌برند. پیشنهاد ما این است که به جای اینکه مخالفت، زمانی را به گوش دادن به حرف‌های شریک زندگی‌تان اختصاص دهید و سعی کنید دغدغه او را درک کنید.

همدلی روشی مؤثر برای صحبت کردن با یک آدم لجباز است. اگر همسر لجباز شما احساس کند که حرفش را شنیده‌اید بخشی از لجبازی او از بین می‌رود و تمایلش به شنیدن شما بیشتر می‌شود.

۶. همیشه آماده‌ی سازش باشید

یکی از مهم‌ترین نکات درباره تعامل با آدم‌های لجباز این است که باید آماده‌ سازش باشید. احتمالا همسر لجباز شما روی حرف خودش خودش خیلی مصمم است و حاضر نیست به حرف شما گوش کنید. در این شرایط آمادگی سازش با او و عمل شدن بخشی از حرف خود را داشته باشید.

۷. به حرف‌های شریک زندگی‌تان گوش کنید

به همسرتان فرصت دهید تا صحبت کند و از موضع خود دفاع کند. بعد از او بخواهید همین حق را برای شما قائل باشد. افراد لجباز تمایل دارند عدالت‌خواه و منصف باشند. در نتیجه در برابر هر چیزی که غیرمنصفانه به نظر برسد مقاومت می‌کنند.

ابتدا اجازه دهید همسر شما از فکر خود دفاع کنید و بدون قطع کردن حرفش به او گوش کنید. در ادامه از فکر و ایده خود مطرح کنید و به او بگویید که حرف شما را قطع نکند. اجازه صحبت دادن به هر فرد و طرح استدلال‌ها و ایده‌های هر دو طرف می‌تواند راهی مؤثر برای رسیدن به سازش باشد.

۸. هرگز به همسرتان نگویید که اشتباه می‌کند

شاید «اشتباه می‌کنی» را در خیلی از مواقع حق طبیعی خود بدانید، اما یک آدم لجبار دوست ندارد چنین حرفی را بشنود. به جای اینکه بگویید به طور مستقیم بگویید: «داری به این موضوع اشتباه نگاه می‌کنی»، بهتر است بگویید:«من دیدگاهت را در این مورد درک می‌کنم و واقعا نکات خوبی مطرح کردی، اما من چند ایده متفاوت دارم.»

۹. تسلیم نشوید و اجازه سواستفاده ندهید

تسلیم شدن در برابر یک همسر لجباز ساده‌ترین راه برای فرار از تنش و درگیری است. با این اگر همیشه تسلیم شوید و خواسته او عملی شود، آن وقت راه سوءاستفاده را به همسر خود یاد دادید. اگر کسی از کاری که می‌کند نتیجه مطلوب بگیرد، دیگر دلیلی برای تغییر رویه ندارد.

تسلیم نشدن با سازش هیچ تضادی ندارد. تسلیم نشدن به این معنا است که شما گاهی وقت‌ها باید روی حرف خودتان پافشاری کنید تا به او یادآوری کنید که شما هم حق رای دارید.

۱۰. برای هر موضعی بحث نکنید و باهوش باشید

همسر لجباز شما از بحث کردن با شما لذت می‌برد و موضوع بحث چندان برایش مهم نیست. این یعنی شما برای حفظ آرامش و سلامت رابطه باید بدانید برای کدام موضوع وارد بحث می‌شوید؟

گاهی اوقات باید در برابر تمایل به جر و بحث یا کلنجار رفتن با همسرتان مقاومت کنید و به این بازی تن ندهید.

به جای بحث سر هر موضوع بی‌معنی و ساده‌ای، تنها در موضوع‌های مهم و ضروری با همسر خود بحث کنید.

۱۱. برای او توضیح دهید که دیدگاه شما چقدر مهم است

افراد لجباز اغلب آنقدر درگیر اهمیت خود می‌شوند که کلیت ماجرا را از خاطر می‌برند.. یکی از راه‌های تعامل با یک فرد لجباز این است که برای او توضیح دهید که یک موضوع مشخص چقدر و به چه دلیل برای شما مهم است.

برای مثال، شما می‌خواهید تعطیلات را با پدر و مادرتان بگذرانید، اما همسر شما به هیچ وجه کوتاه نمی‌آید. کافی به او بگویید که گذراندن تعطیلات با پدر و مادرتان چقدر برای شما مهم است. این کار به او کمک می‌کند تا بفهمد موضوع غلط و درست بودن این حرف نیست، بلکه احترام به احساس و خواسته شما است.

۱۲. مزایای همسر لجبار را از یاد نبرید

حتما نمونه‌های منفی از لجبازی را در یک رابطه دیده‌اید. حالا سعی کنید نکات مثبت این لجبازی را ببینید.

چه بخواهید قبول کنید، چه نه، لجبازی در یک رابطه مزیت‌های خودش را دارد. احتمالا همسرتان، حتی در سخت‌ترین شرایط، به لطف لجبازی به اهداف، آرزوها و رویاهایش پایبند می‌ماند. این یعنی اگر هر دوی شما هدف مشترکی را تعیین کنید، به احتمال زیاد به آن می‌رسید.

یادآوری جبنه‌های مثبت داشتن همسری لجباز می‌تواند به شما کمک کند راحت‌تر با او کنار بیایید.

سؤالات رایج درباره شیوه رفتار با همسر لجباز و یک‌دنده

 

آیا همسر لجباز من می‌تواند رفتار خود را تغییر دهد؟

بله! افراد می‌توانند تغییر کنند، اما این تغییر نیازمند برقراری ارتباطی باز و صبر است. احساسات خود را راحت بیان کنید و از تاثیر تغییر او حرف بزنید. برداشتن گام‌های کوچک منجر به تحولات بزرگی می‌شود. اگر نیاز بود از کمک یک روانشناس استفاده کنید.

چرا شریک زندگی من تا این حد لجباز است و آیا این رفتار طبیعی است؟

لجبازی بیشتر وقت‌ها ریشه در گذشته آدم‌ها دارد. بیشتر وقت‌ها لجبازی ریشه در رفتار کنترل آمیز دیگران دارد. مواجه شدن با اختلافات طبیعی است، اما گفتگوی صریح به کشف ریشه اصلی مشکل کمک می‌کند. اگر لجبازی همسر خود را نتیجه مشکلاتی عمیق و اختلال‌های روانی می‌دانید، برای کمک به روانشناس مراجعه کنید.

اگر لجبازی شریک زندگی‌ام باعث ایجاد مشکل در رابطه‌ ما شود چه؟

عجله نکنید. با آرامش و به آرامی با او وارد گفت‌وگو شوید. از تاثیر منفی این لجبازی حرف بزنید. برای پیدا کردن نقاط مشترک تلاش کنید، به دنبال سازش باشید و انعطاف‌پذیری نشان دهید. به یاد داشته باشید، برای غلبه بر چالش‌ها، تلاش دو نفره لازم است.

عاشق و عاقل باشید و اگر لازم شد کمک بگیرید

اگر پیشنهادهای ما برای شما مؤثر نبوده‌اند، شاید بد نباشد به فکر کمک گرفتن از یک شخص سوم باشید. شاید یک متخصص زوج‌درمانی بتواند به شما و شریک زندگی لجبازتان کمک کند تا روش‌های مؤثرتری برای برقراری ارتباط بیاموزید.

با ایجاد برخی تغییرات در شیوه ارتباطی و شاید هم کمی کمک از بیرون احتمالا رابطه شما شکوفا می‌شود. عاشق و عاقل باشید و از کمک گرفتن نترسید.

منبع: marriage.com

طرز تهیه کنجد بار خانگی با شیره مقوی و رژیمی برای میان وعده

طرز تهیه کنجد بار خانگی با شیره مقوی و رژیمی برای میان وعده


کنجد بار یکی از میان وعده های خوشمزه و خوب است که شما در زمان کوتاهی می توانید آن را تهیه و میل کنید. کنجد بار برای افراد ورزشکار و دارای رژیم بسیار مفید است و همچنین می توانید از آن برای تغذیه مدرسه کودکان نیز استفاده کنید. از این کنجد بار همچنین می توانید در وعده صبحانه استفاده کنید تا بدن شما تمام مواد مغذی روزانه خود را تامین کند. امروز در آشمزی طرز تهیه کنجد بار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه کنجد بار

کنجد ۱ لیوان
شیره ۱/۳ لیوان
هل و دارچین ۱/۴ ق چای خوری
گردوی خرد شده ۲ ق غذا خوری
مغزیجات برای تزیین

طرز تهیه کنجد بار

مرحله اول: تفت دادن کنجد

ابتدا کنجد را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و هم بزنید تا بوی خوب کنجد آزاد شود. هل و دارچین را همراه گردو خرد شده به کنجد اضاافه کنید و مقداری تفت دهید.

مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد

در این مرحله شیره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مواد تقریبا سفت و جمع شوند. در یک ظرف کیسه فریزر را پهن کرده و مواد تهیه شده را در آن بریزید و با پشت قاشق روی مواد را صاف کنید.

مرحله سوم: قرار دادن کنجد بار در یخچال

مغزیجات را به دلخواه روی مواد بچینید و به مدت یک ربع ظرف را در فریزر قرار دهید تا به خوبی کنجد بار شما سفت شود. بعد از اینکه از فریزر خارج کردید می توانید کنجد بار را به دلخواه برش زده و میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کنجد بار

  1. شما می توانید از ۱/۲ لیوان دانه چیا نیز در تهیه این کنجد بار استفاده کنید تا مقوی تر شود و همچنین دانمه چیا را باید در هنگام تفت دادن کنجد اضافه کنید و همراه کنجد تفت دهید.
  2. در تهیه این کنجد بار می توانید از انواع شیره ها مانند شیره توت، خرما، انگور و… استفاده کنید.
  3. از ۲ قاشق غذا خوری نیز ارده کنجد می توانید استفاده کنید که در این صورت باید از مقدار کمتری ارده استفاده کنید.
  4. در تهیه این کنجد بار می توانید مقداری شکلات تلخ را ذوب کرده و در کف قالب های سیلیکونی قرار دهید و روی آن مواد تهیه شده کنجد بار را اضافه کنید سپس در فریزر قرار دهید تا یک کنجد بار شکلاتی داشته باشید.
پیشنهاد برای بهبود پروفایل لینکدین

۱۰ پیشنهاد برای بهبود پروفایل لینکدین در کمتر از ۵ دقیقه


لینکدین شبکه اجتماعی ویژه کار و کاریابی است که این روزها در ایران هم مورد توجه قرار گرفته است. این شبکه اجتماعی به شما اجازه می‌دهد با ارائه رزومه خود کار پیدا کنید. همینطور می‌توانید با دیدن رزومه دیگران نیروی کار حرفه‌ای و متخصص جذب کنید.

این روزها هر شخصی که دنبال شغلی بهتر است حسابی در لینکدین می‌سازد. اما ساختن حساب برای یافتن کار بهتر کافی نیست و شما باید حساب کاربری یا پروفایل خوبی داشته باشید.

تنها با چند تغییر کوچک می‌توانید حساب کاربری لینکدین خود را تبدیل به یک پروفایل حرفه‌ای کنید. در ادامه ۱۰ پیشنهاد برای بهبود پروفایل لینکدین شما داریم. این ۱۰ پیشنهاد ساده پروفایل شما را به یک پروفایل مرتب، منظم و حرفه‌ای تبدیل می‌کند.

۱. پروفایل خود را عمومی کنید

پیش از هر کاری تنظیمات حساب خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که پروفایل شما عمومی و قابل مشاهده است. این تغییر ساده باعث می‌شود تا شما در جست‌وجوهای لینکدین ظاهر شوید. عمومی کردن پروفایل اولین و مهم‌ترین گام در ورود به بازار مشاغل لینکدین است.

۲. محل زندگی خود را مشخص کنید

این کار باعث بهبود دقت هنگام جستجوی افراد می‌شود. این مرحله نه تنها برای یافتن شغل حضور مناسب مفید است؛ بلکه راهی برای انتقال شبکه ارتباط شما از دنیای مجازی به دنیای واقعی است. با این کار افراد در شبکه گسترده شما متوجه می‌شوند که در شهر آن‌ها زندگی می‌کنید – بنابراین ممکن است از شما برای ملاقات حضوری یا رویدادی جالب دعوت کنند.

۳. مهارت‌های مهم و موثر خود را هوشمندانه انتخاب کنید

احتمالا شما هم اولین مهارتی که در لینکدین خود وارد کردید چیزی شبیه ورود یا اکس بود. این کار غلط است. اجازه ندهید مهارت‌هایی مثل کار بار اکسل یا ورد باعث شود مهارت‌های اصلی حرفه‌ای شما پنهان بماند.

دو شاخص اصلی را برای انتخاب مهارت خود در نظر بگیرد:

  • مهارت شما معرف توانایی شما در کاری خاص است و باید داستانی درباره شما بگوید
  • کلمات کلیدی آن مهارت باید باعث نمایش بیشتر شما در لیست جست‌وجو شود

سه پیشنهاد مهم درباره بهبود وضع بخش مهارت پروفایل لینکدین شما داریم:

  • هر مهارت بی‌معنی‌ای را حذف کنید. مثلا کار با ورود برای روانشناس مهارتی بی‌معنی است.
  • مهارت‌هایی را اضافه کنید که در صنعت و حوزه شغل شما کلیدی و مهم است. برای یک روانشناس فن‌بیان مهارت کلیدی و خاصی است.
  • لیست را با اولویت مهارت‌های مهم‌تر، مرتب کنید.

۴.یک آدرس و نام کاربری مناسب انتخاب کنید

شبیه هر شبکه اجتماعی دیگر، وقتی برای اولین بار عضو لینکدین می‌شوید، یک لینک (URL) بسیار طولانی و غیرشخصی به شما اختصاص داده می‌شود. به نظر شما matinrasooli24214 نام بهتری است یا matinrasooliIR؟

یک نام کاربری هوشمندانه و جذاب ظاهر آدرس اختصاصی صفحه شما را بهتر می‌کند. به این صورت دیگر نگران نیستید که آدرس شما اشتباه شود.

این کار را چطور می‌شود در سه مرحله انجام داد:

۱. روی پروفایل کلیک کنید.

۲. روی ویرایش پروفایل کلیک کنید و از آن جا ویرایش آدرس را انتخاب کنید.

پیشنهاد: می‌توانید حوزه کاری خود را در نام کاربری خود لحاظ کنید. مثلا: Matinrcontent. سعی کنید نام کاربری شما در شبکه‌های اجتماعی یکسان و معرف برند شما باشد.

۵. تصویر پس‌زمینه یا همان کاور انتخاب کنید

این یکی از ویژگی‌های جذاب لینکدین است که از عکس کاور فیسبوک الهام گرفته است. انتخاب عکس هوشمندانه پس زمینه می‌تواند به مخاطب شما راهنمایی کند که شما در چه زمینه‌ای فعال هستید.

۶. عکس پروفایل به روز و استاندارد انتخاب کنید

بر اساس گزارش لینکدین، پروفایل‌هایی که در آن‌ها از عکس پرسنلی استفاده شده است، ۱۴ برابر بیشتر از پروفایل‌هایی که عکس ندارند، دیده می‌شوند. عکس پرسنلی شما باید واضح و شفاف باشد.

ویژگی‌های عکس پروفایل لینکدین:

  • واضح باشد
  • شفاف باشد
  • نسبت به لحن برند شخصی شما جدی یا کمی صمیمی باشد
  • تمام رخ باشد
  • شخصی و پرسنلی باشد

۷. اطلاعات تماس را به روز کنید

مطمئن شوید که ایمیل، شماره‌ی تلفن، وب‌سایت و هر راه ارتباطی که معرفی کردید به روز و در دسترس باشد. اگر راه ارتباطی شما مخدوش یا مسدود باشد به راحتی فرصت‌های شغلی خوب را از دست می‌دهید.

۸. سوابق شغلی خود را مشخص کنید

سوابق شغلی و کاری خود را شفاف و دقیق بنویسد. نیاز به طولانی نویسی و ذکر هر شغل کوچکی نیست. می‌توانید مشاغل آزاد یا فریلنس را با یک عنوان مشخص کنید.

بخش توضیحات مشاغل را هم فراموش نکنید. اشاره‌ای به تجربه‌های خود داشته باشید. یادتان باشد قصه‌گویی و ارائه درست تجربه‌ها شما باعث می‌شود شغل بهتری پیدا کنید.

پیشنهاد: روی ارائه مهارت خود تمرکز کنید. اگر یک ارائه خوب داشته باشید شغل به دنبال شما خواهد آمد. به اپل نگاه کنید با تبلیغ و ارائه خوب مشتری را جذب می‌کند.

۹. ادبیات و لغت‌های کلیشه‌ای را حذف کنید

آیا یک فرد پرشور، با انگیزه و اهل کار تیمی هستید؟ تکرار این لغت‌های کلیشه‌ای چیزی به شما اضافه نمی‌کند. این کار تنها باعث می‌شود شبیه بقیه شوید.

طی یک تحقیق مشخص شد کلماتی مثل انگیزه، پرشور، سابقه و… از کلمات تکراری پروفایل‌های لینکدین است. پس تلاش کنید کمی متفاوت باشید.

به جای توصیف‌هایی که بیشتر متکی بر نوعی ادبیات انگیزشی و واژه‌های تکراری هستند، سعی کنید از تجربه‌های خود بگویید. به یاد داشته باشید که دو صد گفته چون نیم کردار نیست. تجربه‌ها و دست‌آوردهای شغلی خود را بیان کنید و تلاش کنید تا همکاران سابق آن‌ها را تایید کنند.

پیشنهاد برای بهبود پروفایل لینکدین

۱۰. درخواست توصیه‌نامه (Recommendation) کنید

تأییدنامه‌ها بسیار مفیدهستند. هیچ‌کس بدون بررسیِ نظرات یک رستوران از آن خرید نمی‌کند. هیچ کس هم بدون خواندن توصیه‌نامه‌ها پروفایل شما را رها نمی‌کند.

از اینکه از همکاران فعلی یا گذشته، سرپرستان یا هم‌کلاسی‌های قبلی خود درخواست توصیه‌نامه درون لینکدین کنید خجالت نکشید. این کار در تمام دنیا مرسوم است.

آخرین پیشنهاد برای بهبود پروفایل لینکدین و تمام!

آخرین پیشنهاد برای بهبود پروفایل لینکدین این است که پروفایل خود را به روز نگه‌دارید، بنویسید و با دیگران تعامل داشته باشید. هیچ کس به رستورانی که کرکره خود را پایین کشیده سفارش نمی‌دهد. نشان دهید که پروفایل فعال و حرفه‌ای دارید تا پیشنهادهای کاری بیشتری دریافت کنید.

نظر شما چیست؟ چه کار دیگری برای بهبود سریع پروفایل لینکدین به نظرتان می‌رسد؟

منبع: themuse

چگونه با مدیر و همکاران خود تعامل موثری داشته باشیم.

چگونه در سازمان خود پله‌های ترقی را به‌سرعت طی کنیم.


بلایند دیت و هر چیزی که باید درباره آن بدانید

بلایند دیت و هر چیزی که باید درباره آن بدانید


کافی است کمی اهل یوتیوب یا اینستاگرام باشید تا ویدئوهای بلایند دیت ایرانی را دیده باشید. احتمالا از خودتان پرسیده‌اید بلایند دیت چیست؟ و بعد هم با خودتان گفته‌اید که چقدر شبیه شیوه آشنایی و ازدواج سنتی ایرانی است!

به طور خلاصه بلایند دیت یک قرار آشنایی بین دو طرفی است که با هم هیچ آشنایی ندارند. بلایند دیت توسط یک دوست مشترک یا یک عضو خانواده تنظیم می‌شود و هدفش آشنا کردن دو نفر برای یک رابطه عاطفی و احتمالا در نهایت ازدواج است.

بلایند دیت چیست؟

آن چنان که گفتیم بلایند دیت یا قرار آشنایی ناشناس یک قرار آشنایی بین دو غریبه است. قرارهای ناشناس معمولاً توسط دوستان مشترک، اعضای خانواده یا از طریق پلتفرم‌های دوستیابی آنلاین ترتیب داده می‌شوند.

۴ ویژگی مهم بلایند دیت

  • طرف ناشناس: مشخص ترین ویژگی یک بلایند دیت این است که دو طرف آن قبلا یک‌دیگر را ندیده‌اند.
  • تنظیم شده توسط شخص سوم: بلایند دیت‌ها اغلب توسط دوستان، خانواده یا زوج‌یاب‌هایی هماهنگ می‌شود که معتقدند دو فرد ممکن است با هم سازگار باشند.
  • فضای عاشقانه: با این که نتیجه قرار نامشخص است، اما قرارهایی این چنین با هدف شکل دادن یک رابطه عاشقانه ترتیب داده می‌شوند.
  • دیدار در مکان عمومی: این قرارها – همچون اکثر اولین قرارهای عاشقانه و رمانتیک- معمولاً در مکان‌های عمومی و خنثی مانند کافه‌ها، رستوران‌ها یا پارک‌ها انجام می‌شوند تا از راحتی و ایمنی هر دو طرف اطمینان حاصل شود.

تاریخچه بلایند دیت: از ازدواج سنتی تا آگهی دادن و اپلیکیشن دوستیابی!

اگر فکر می‌کنید بلایند دیت یا همان قرار ناشناس محصول نسل زد و ایده جوانان است سخت در اشتباه هستید. بلایند دیت در یوتیوب ایده نسل جدید است، اما قرار ناشناس قدیمی‌تر از تصور شما است.

ازدواج‌های سنتی و هماهنگ شده

از زمان‌های قدیم تا همین چند سال پیش – و حتی همین امروز- بخش مهمی از ازدواج ها اغلب توسط خانواده ها ترتیب داده می‌شد و زوج‌ها برای اولین بار در روز عروسی همسر خود را ملاقات می‌کردند. به مرور این آشنایی به مراحل اولیه آشنایی برای ازدواج آمد و زوج‌ها در روز خواستگاری هم را دیدند. این اولین نسخه بلایند دیت، اما در محیطی رسمی بود.

آگهی عاشقانه

قرن‌های ۱۸ و ۱۹ شاهد ظهور آگهی‌های شخصی در روزنامه‌های اروپا بودیم. آدم‌ها به امید یافتن زوج مطلوب خود اولویت‌های ظاهری و شخصی خود را شرح می‌دادند و در روزنامه تبلیغ می‌کردند. این تبلیغات پیش درآمدی بر خواستگاری مدرن بود.

انقلاب با عشق تلفنی

با ظهور تلفن، قرن بیستم شاهد عصر جدیدی از روابط عاشقانه بود. خدمات دوستیابی تلفنی در اروپا محبوب شد. این امکان به افراد اجازه می‌داد تا قبل از ملاقات حضوری، با زوج احتمالی خود حرف بزنند. در ایران هم احتمالا تلفن‌های عاشقانه را به خاطر دارید که در آن دختر جوانی به منزل پسر جوانی زنگ می‌زد و تا او گوشی را بر نمی‌داشت حرف نمی‌زد!

بلایند دیت با اپلیکیشن‌ها و کشیدن انگشت

در عصر دیجیتال امروزی تکنولوژی دنیای قرارهای عاشقانه ناشناس و غیر ناشناس را زیر و رو کرده است. پلتفرم‌های دوستیابی آنلاین، سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی افراد را بر اساس علایق و ترجیحات مشترک به هم متصل می‌کنند و پیدا کردن یک شخص نزدیک به سلایق شما را برای شما بسیار آسان‌تر می‌کنند.

چطور برای بلایند دیت آماده شویم؟

آمادگی مناسب برای یک بلایند دیت بسیار مهم است، به خصوص اگر قصد موفقیت داشته باشید.

ما چند پیشهاد برای شما داریم.

  • سطح انتظارات را مشخص کنید: درک کنید که هدف اصلی یک قرار ناشناس، داشتن اوقاتی لذت بخش و آشنایی با شخصی جدید است. هر قرار عاشقانه‌ای – ناشناس یا معمولی- قرار نیست منجر رابطه عاطفی شود. پس واقع‌بین باشید و آمادگی پذیرش هر نتیجه‌ای را داشته باشید.
  • انتخاب لباس مناسب: سعدی درست گفته است که « نه همین لباس زیباست نشان آدمیت » ولی لباس شما اولین یا دومین معرف شما در هر قراری است؛ به خصوص اگر بلایند دیت باشد. از طرف دیگر لباس شما به طور قابل توجهی بر اعتماد به نفس شما تأثیر می‌گذارد. راحت اما متناسب و باهوش لباس بپوشید. اگر محل قرار غیررسمی است شیک اما راحت باشید. در طرف مقابل برای یک رستوران شیک یک لباس شیک بپوشید.
  • آمادگی ذهنی و طرز فکر: با نگاهی مثبت به سمت قرار بروید. ذهن باز و آماده برای شرکت در یک گفت‌وگوی گرم و صمیمی را داشته باشید. به خاطر باشید که طرف مقابل هم استرس کمی ندارد. لبخند بزنید و به خود یادآوری کنید که این فرصتی خوب برای یک ارتباط معنادار تازه است.

از دوستان چه انتظاری داشته باشیم؟

دوست، فامیل یا هر کسی که قرار را هماهنگ کرد نقش مهمی در بلایند دیت دارد. آن‌ها هر دو طرف را می‌شناسند و آن‌ها هستند که معتقدند که دو نفر برای یک رابطه مناسب باشند.

از آن‌ها باید چه انتظاری داشت؟

  • اعتماد به هماهنگ کننده قرار: اگر دوست یا آشنا کسی را معرفی کرد به آن‌ها اعتماد کنید. آن‌ها خیرخواه و علاقه‌مند شما هستند و بهترین تلاش خود را می‌کنند.
  • اولویت‌های خود را شفاف بگویید: اولویت‌های خود را به کسی که قرار است شما را برای یک قرار معرفی کند شفاف بگویید. در مورد ترجیحات و مشکلات خود شفاف باشید. این می‌تواند به جلوگیری یافتن شخصی نزدیک‌ترین به شما کمک کند.
  • متعادل کردن انتظارات با واقعیت: مهم است که امیدهای خود را متناسب با انتظارات واقع‌بینانه هماهنگ کنید. قرار نیست اولین بلایند دیت آخرین و بهترین آن‌ها باشد.

چطور مکان مناسب بلایند دیت را انتخاب کنیم؟

محل برگزاری می‌تواند به طور قابل توجهی بر موفقیت یک بلایند دیت تأثیر بگذارد و نشانی از هوش شما باشد.

در اینجا چند نکته برای انتخاب مکان مناسب به شما پیشنهاد می‌کنیم.

  • ساده و صمیمی و نه رسمی: برای اولین جلسه، مکان‌های معمولی مانند کافی‌شاپ‌ها، پارک‌ها یا هر جایی شبیه آن‌ها عالی است. این مکان‌ها فضایی آرام، امن و صمیمی می‌سازند. فضای رسمی، مثل رستوران‌های شیک، می‌توانند فشار غیرضروری برای هر دو طرف ایجاد کنند و جلوی آب شدن یخ‌ها را بگیرند.
  • توجه به آرامش خاطر: همیشه یک مکان عمومی را برای اولین قرار انتخاب کنید. این امر آرامش خاطر را برای طرف مقابل فراهم می‌کند و اجازه می‌دهد که هر وقت نخواست به قرار به پایان دهد. اگر به بلایند دیت – یا هر قرار عاشقانه دیگری- دعوت شدید ترجیحا به یکی از دوستان یا اعضای خانواده خود در مورد برنامه، از جمله مکان و زمان تاریخ، اطلاع‌رسانی کنید.
  • انتخاب یک محیط راحت: محل قرار عاشقانه- در هر نوع آن- باید برای هر دو طرف راحت باشد. از قرار گذاشتن در مکان‌هایی که بیش از حد پر سر و صدا یا شلوغ هستند پرهیز کنید. جایی را انتخاب کنید که بتوانید به راحتی حرف بزنید.

باز کردن سر صحبت: چه بگوییم و چه نگوییم

شروع و حفظ ریتم مکالمه با یک غریبه می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما بخش بسیار مهمی از یک بلایند دیت موفق است.

بلایند دیت

ما چند پیشنهاد کاربردی درباره چگونگی شروع مکالمه داریم.

  • سوال‌های کوچک و معمولی: سوال‌های ساده یکی از کلاسیک‌ترین و قدیمی‌ترین راه‌ها برای باز کردن سر صحبت است. انگلیسی‌ها به این سوال‌ها می‌گویند «آیس برکر» یا یخ شکن. سوال‌های ساده‌ای درباره چگونگی گذشتن روز، علایق یا فعالیت‌های اخیر می‌تواند نقطه خوبی برای شروع مکالمه باشد. سوال‌هایی مثل روزت چطور گذشت؟ اخیر چه فیلمی دیدی؟ یا تعطیلات چه کردی؟ می‌تواند نقطه‌ای امن برای شروع گفت‌وگو باشد.
  • چیزهایی که بهتر است نگویید: بی‌خیال حرف زدن درباره موضوعات بحث برانگیز یا سنگین و پیچیده مثل سیاست، مذهب یا روابط عاطفی گذشته شوید. در قرار اول بهتر است روی سوژه‌های سبک و لذت‌بخش تمرکز کنید تا از قرار لذت ببرید. هر موضوعی که درباره آن مطمئن نیستید را حذف و از ریسک پرهیز کنید.
  • مهارت‌های گوش دادن و زبان بدن: ارتباط مؤثر یک خیابان دو طرفه است؛ حتی در دیت اول. به آنچه طرف مقابل شما می‌گوید توجه کنید و با این گوش دادن و زبان بدن علاقه خود را به موضوع نشان دهید. سر تکان دهید، لبخند بزنید و ارتباط چشمی خود را با طرف مقابل حفظ کنید تا نشان دهید به او توجه می‌کنید.

با اتفاق‌های ناخوشایند چه کنیم؟

لحظه‌های ناخوشایند در ملاقات‌های ناشناس اجتناب ناپذیر هستند. یک حرف ناخوشایند یا یک کار غیر جذاب چیزی است که امکان وقوع داد. مسئله مهم این است که این رخدادها را چطور مدیریت کنید.

  • آرام و خونسرد بمانید: هنگامی که یک رخداد ناخوشایند رخ می‌دهد، آرام و خونسرد باشید. یک نفس عمیق بکشید و به یاد داشته باشید که این یک بخش طبیعی از فرآیند بلایند دیت است.
  • تغییر مسیر گفت‌وگو: اگر مکالمه بی‌حال و غیرجذاب شده به سادگی با یکی دو سؤال یا شوخی کوچک مسیر گفت‌وگو را عوض کنید. درباره علایق طرف مقابل سؤالی بپرسید یا خاطره خنده‌دار- اما نه مسخره- را به اشتراک بگذارید. این می‌تواند ضمن حفظ ریتم گفت‌وگو از تنش هم جلوگیری کند.
  • یافتن زمینه مشترک: به دنبال علایق یا تجربیات مشترک برای بحث باشید. این کار می‌تواند به ایجاد ارتباط کمک کند و گفت‌وگو را در یک مسیر غریزی و طبیعی پیش ببرد. به عنوان مثال، اگر هر دو از کوهنوردی لذت می‌بردید درباره قله‌های مختلف ایران یا تجربه‌های کوهنوردی گپ بزنید تا گفت‌وگو گرم، صمیمی و طبیعی باشد.

آیا طرف مقابل برای من مناسب است؟

با جلو رفتن دیت و گذراندن کمی زمان شروع به دریافت حس از طرف مقابل می‌کنید. اما چطور می‌توان تشخیص داد که طرف مقابل برای شما مناسب است یا خیر؟

  • شناخت نشانه‌های مثبت: به دنبال نشانه‌های مثبتی مانند علایق و ارزش‌های مشترک باشید. این‌ها می‌توانند شانس بالقوه تفاهم را به شما نشان دهند. اگر متوجه شدید که از با هم بودن لذت می‌برید و می‌خندید و از همراهی یکدیگر لذت می‌برید، این نشانه خوبی برای قرار دوم است.
  • توجه به هشدارها یا همان رد فلگ‌ها: مراقب رفتارهای هشدار آمیز یا رد فلگ‌ها باشید. از جمله مهم‌ترین رد فلگ‌ها می‌توان به بی‌احترامی، ارزش‌های متضاد، ایجاد احساس ناامنی و ناراحتی در شما و نشانه‌های اختلال‌های روانی و اعتیاد اشاره کرد. به غرایز خود اعتماد کنید و علائم هشدار دهنده را نادیده نگیرید. اگر مسئله‌ای ناخوشایند است، مهم است که درباره آن مطمئن شوید.
  • ارزیابی حس و حال و کیفیت رابطه: باید دقت کنید و ببینید حس و حال طرف چطور است و آیا کیفیت مدنظرتان شکل گرفته یا نه؟ این کیفیت صرفا مخصوص داشتن چیزهای مشترک نیست، بلکه در مورد داشتن حس جذب شدن به یک رابطه است.

بعد از بلایند دیت آداب معاشرت را رعایت کنید

نحوه مدیریت پس از بلایند دیت بسیار مهم است. رفتارهای پس از دیت می‌توانند همه چیز را تغییر دهند.

قدردان باشید: بعد از دیت، از طرف مقابل خود به خاطر وقتی که اختصاص داد تشکر کنید. یک “متشکرم برای روز زیبایی که ساختی” ساده می‌تواند بسیار مفید باشد.

دیت‌های بعد: اگر علاقه‌مندید دوباره طرف مقابل را ببینید، به او اطلاع دهید. دیت دوم را پیشنهاد دهید و پاسخ او را بسنجید. درباره هدف خود در قرارهای بعد صادق باشید. در ضمن آمادگی نه شنیدن را نیز داشته باشید.

از رد شدن ناراحت شوید، اما واقع‌بین باشید: جواب رد شنیدن یا دادن در هر موقعیتی سخت است، اما واقع‌بین باشید. هر بلایند دیتی منجر به یک رابطه نمی‌شود و این طبیعی. اگر علاقه‌ای به دنبال کردن یک رابطه ندارید، محترمانه و با ملاحظه رفتار کنید. در طرف مقابل اگر جواب رد شنیدید احترام طرف مقابل و خودتان را حفظ کنید.

بلایند دیت

اشتبا‌ه‌های مرسوم در بلایند دیت

بلایند دیت قرار خاصی است و به خاطر این خاص بودن برخی اشتباهات در آن مرسوم است که به آن می‌پردازیم.

دیر رسیدن

  • اهمیت وقت شناسی: دیر کردن می تواند اولین تصور منفی را ایجاد کند.
  • راهکار: برای واکنش درست به تأخیرهای غیرمنتظره زودتر حرکت کنید.

خیلی زیاد یا خیلی کم صحبت کردن

  • نامتعادل نباشید: پرحرف نباشید و از کم حرفی هم فرار کنید.
  • راهکار: سؤال بپرسید و به پاسخ‌های آنها علاقه نشان دهید.

حواس پرت بودن

  • عدم تمرکز: از چک کردن تلفن یا حواس پرتی در طول قرار خودداری کنید.
  • راهکار: توجه کامل خود را به فردی که با او هستید معطوف کنید.

بیش از حد فکر کردن

  • بیش از حد نباشید: هر حرف یا عملی را بیش از حد تحلیل نکنید. این یک دیدار ساده است.
  • راهکار: اجازه دهید گفتگو به طور طبیعی جریان یابد.

۱۰ پیشنهاد برای موفقیت در بلایند دیت

حالا با توجه به نکاتی که پیش از این گفتیم ۱۰ نکته کاربردی برای موفقیت در بلایند دیت را به طور خلاصه با شما در میان می‌گذاریم.

  1. شخصی که بلایند دیت شما را تنظیم می‌کند باید شناخت خوبی از شما داشته باشد و شما هم او را خوب بشناسید.
  2. بد نیست کار را با یک تماس تلفنی شروع کنید و کمی طرف مقابل را بشناسید. این قرار ناشناس است، اما قرار نیست هیچ چیز ندانید.
  3. تمیزی و ظاهر آراسته را به هیچ وجه فراموش نکنید.
  4. به هیچ وجه نوشیدنی الکی مصرف نکنید و کاملا هوشیار سر قرار حاضر شوید.
  5. از مکالمه و دیت خود لذت ببرید و خودتان را اذیت نکنید.
  6. نسخه اصلی خودتان و کاملا معتبر باشید. وانمود به چیزی که نیستید نکنید.
  7. مثبت اندیش باشید چون ناامید فایده‌ای ندارد.
  8. در همان قرار اول دنبال کنترل طرف مقابل یا دستکاری ذهن او نباشید.
  9. سخاوتمند باشید. در این مورد خاص، زنان سخاوت را بازتابی از قلب سخاوتمند می‌دانند. این سخاوت تنها در خرج کردن پول نیست بلکه در سخاوتمندانه گوش کردن است.
  10. خوب و شیک و برازنده لباس بپوشید و راحتی خود را قربانی نکنید.

نظر شما درباره بلایند دیت چیست؟

بسیاری فکر می‌کنند قرارهای ناشناس می‌تواند راهی فوق العاده برای ملاقات با افراد جدید و پیدا کردن یک شریک عاطفی باشند. نظر شما چیست؟ تا به حال بلایند دیت را تجربه کرده‌اید؟ تجربه شما از بلایند دیت خوشایند بود؟ اگر شما بودید چه نکته دیگری را برای تجربه بلایند دیت ذکر می‌کردید؟

منبع: چطور، هاف‌پست

طرز تهیه پیراشکی شکری

طرز تهیه پیراشکی شکری بازاری با خمیرمایه و شیر بدون فر


پیراشکی شکری یکی از تنقلات خوشمزه ای است که بسیار پر طرفدار است. پیراشکی انواع مختلفی دارد از جمله پیراشکی شکلاتی، شکری، ساده و… که هر کدام طعم مخصوص خود را دارد. امروز در آشمزی طرز تهیه پیراشکی شکری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه پیراشکی شکری

شیر ۱ لیوان
خمیر مایه ۱/۲ ق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ لیوان
نمک ۱ ق چای خوری
کره ۲ ق غذا خوری یا ۵ گرم
شکر به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی شکری

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا مقداری گرم شود. سپس شیر را از روی گاز برداشته و خمیر مایه را به آن اضافه کنید. تخم مرغ را بکشنید و به مواد بیفزایید و با همزن دستی یا قاشق مواد را مخلوط کنید. آرد را الک کرده و به مواد ترکیب شده بیفزایید و به آرامی هم بزنید.

مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر

نمک را نیز به مواد اضافه کنید و با دست مواد را کمی ورز دهید تا خمیر جمع شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه به آن در محیط خانه استراحت دهید تا خمیر پف کند. کره هم دمای محیط را به خمیر اضافه کنید و با دست دوباره مخلوط کنید و به مدت یک ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر بیشتر پف کند.

مرحله سوم: سرخ کردن پیراشکی ها

پف خمیر را با دست مقداری بگیرید و با وردنه به قطر یک سانت روی یک سطح صاف و آردپاشی شده پهن کنید. خمیر را برش های نواری بزنید و آن را به حالت مارپیچی بپیچید و در سینی فر قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا به مدت یک ربع استراحت کند. در یک قابلمه روغن بریزید و پیراشکی ها را در آن قرار داده تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن را در شکر بغلتانید و میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه پیراشکی شکری

  1. به مقدار متوسط خمیر را باید ورز دهید و اگر بیش از اندازه ورز دهید خمیر سنگین می شود.
  2. بهترین زمان غلتاندن پیراشکی ها در شکر زمانی است که پیراشکی نه خیلی سرد است و نه خیلی گرم و دمای متوسطی دارد.
  3. شما می توانید به جای تهیه پیراشکی به شکل مارپیچی آن را به شکل دایره نیز سرخ کنید.
  4. توجه داشته باشید که برای سرخ کردن پیراشکی باید پیراشکی ها در روغن غوطه ور باشند.