اوتمیل استوایی

نحوه تهیه اوتمیل رژیمی و ۱۵ دستور تهیه خوشمزه دیگر


اگر می‌خواهید بدانید اوتمیل چیست و آن را چطور آماده می‌کنند، حتما این مقاله را بخوانید. در این مقاله، هرآنچه ملزوم است درمورد نحوه تهیه اوتمیل و خواص آن بدانید نوشته‌ایم.

اوتمیل چیست؟

اوتمیل با جودوسر تهیه می‌بشود. جودوسر یکی از غلات کامل است که به ۴ شکل کامل، شکسته، پرک و سریع آماده مصرف می‌بشود:

  • بلغور جو دوسر کامل: جو دوسر به‌صورت دانه دست‌نخورده باقی می‌ماند و به همین علت زمان پخت آن زیاد طویل می‌بشود و برای هر فنجان بلغور جو دوسر کامل باید ۴ فنجان آب به ظرف اضافه کنید.
  • جو دوسر شکسته: هنگامی بلغورهای جو دوسر را به‌صورت دانه‌های زیاد ریزی خرد می‌کنند، به آن جو دوسر شکسته می‌گویند. زمان پخت این نوع جو از جو دوسر کامل سریع تر است و طبق معمول به‌شکل پوره خامه‌ای درمی‌آید.
  • جو دوسر پرک: برای آماده‌سازی جو دوسرپرک یا همان اوتمیل غلتکی را از روی دانه‌های جو دوسر عبور خواهند داد و دانه‌های جو دوسر پهن و گرد خواهد شد. زمان پخت اوتمیل طبق معمول مختصر و در حد ۵ دقیقه است و برای هر فنجان اوتمیل باید ۲ فنجان آب منفعت گیری کرد.
  • جو دوسر سریع: این نوع جو دوسر زیاد همانند جو دوسر پرک است، اما زیاد تر فراوری شده و زیاد نازک‌تر از جو دوسرپرک است. جو دوسر سریع زیاد لطیف و نرم است و پخت آن فقط ۱ دقیقه طول می‌کشد.

خواص اوتمیل چیست؟

۱. حاوی مواد مغذی زیاد

اوتمیل حاوی منیزیم، فسفر، منگنز، مس، آهن، روی، فولات، ویتامین‌های ب ۱ (تیامین)، ب ۵ (اسید پنتوتنیک) و مقدار مقداری کلسیم، پتاسیم، ویتامین ب ۶ (پیردوکسین) و ویتامین ب ۳ (نیاسین) است. هر فنجان اوتمیل (۴۰٫۵ گرم) حاوی ۱۵۳٫۵ کالری است.

۲. سرشار از آنتی‌اکسیدان

اوتمیل سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های گیاهی همچون پلی‌فنول و گروه آنتی‌اکسیدان اونان‌ترامید است که با بازکردن عروق بدن از سختی خون می‌کاهند و تاثییر ضدالتهاب و ضدخارش دارند.

۳. حاوی فیبر حل‌شدنی

اوتمیل حاوی فیبر حل‌شدنی بتاگلوکان است که از قند خون می‌کاهد و دیابت نوع ۲ را مهار می‌کند. این چنین این نوع فیبر با افزایش باکتری‌های خوب روده مجرای گوارشی را در حالت خوبی قرار می‌دهد.

۴. افت کلسترول بد

اوتمیل با افت کلسترول بد از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌کند.

۵. اوتمیل برای لاغری

اوتمیل نه‌تنها صبحانه خوش‌طعمی است، بلکه حس سیری طویل‌مدتی تشکیل می‌کند و با مصرف کالری کمتر، فرد را در مسیر افت وزن و لاغری قرار می‌دهد.

۶. مراقبت از پوست با اوتمیل

از اوتمیل کلوئیدی به‌صورت کرم و پماد برای درمان خارش‌ و اگزمای پوستی منفعت گیری می‌بشود.

نحوه تهیه ۱۶ نوع اوتمیل

۱. نحوه تهیه پوره اوتمیل ساده

مواد ملزوم

  • ۵۰ گرم اوتمیل پوره‌شده؛
  • ۳۵۰ میلی‌لیتر آب یا شیر یا ترکیب این دو؛
  • ماست یونانی (که با مقداری شیر و عسل رقیق شده است)؛

مرحله های تهیه

  1. پوره اوتمیل و مایعات و مقداری نمک را درون ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا به جوش بیفتند. سپس ۴ تا ۵ دقیقه آن را آرام هم بزنید؛ طوری‌ که مواد به کف ماهیتابه نچسبد.
  2. مرحله قبل را می‌توانید با منفعت گیری از مایکروویو هم انجام دهید، با این تفاوت که مواد را به‌جای ماهیتابه باید داخل کاسه مخصوص مایکروویو بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید و سپس مواد را مقداری هم بزنید و آن را ۲ دقیقه دیگر هم در مایکروویو بگذارید.
  3. می‌توانید پیش از نوش جان کردن، روی این اوتمیل مقداری ماست رقیق‌شده و عسل بریزید.
توتالیتاریسم چیست؟ ویژگی حکومت تمامیت خواه چیست؟
ادامه مطلب

۲. اوتمیل موز با فراستینگ کره بادام‌زمینی

اگر می‌خواهید نحوه تهیه اوتمیل برای چاقی را بدانید، این دستور تهیه اوتمیل را امتحان کنید. این نوع اوتمیل بهترین غذا برای اضافه‌وزن و چاقی است.

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه آماده‌سازی مواد + ۲۶ دقیقه پخت
برای: ۶ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۷۵

مواد ملزوم

  • ۲ فنجان اوتمیل (جو دوسر پرک)؛
  • ۲ عدد موز رسیده (ورقه و له‌شده)؛
  • ۱٫۵ فنجان شیر؛
  • ۱ عدد تخم‌مرغ زده‌شده؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر؛
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک کوشر؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری دارچین؛
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای یا سرخ (اختیاری).

مواد ملزوم برای فراستینگ کره بادام‌زمینی

  • یک‌چهارم فنجان ماست یونانی؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری پودر کره بادام‌زمینی؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری شیر.

مرحله های تهیه

  1. فر را روشن کنید و روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
  2. همه مواد خشک (اوتمیل، نمک، دارچین و بیکینگ‌پودر) را درون ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
  3. مواد تر (تخم‌مرغ، موز، شیر و وانیل) را نیز با هم مخلوط کنید.
  4. مواد تر و خشک را با هم مخلوط کنید.
  5. کف ظرف مخصوص پای را با کره بادام‌زمینی چرب کنید و مخلوط آماده‌شده اوتمیل را روی آن بریزید.
  6. روی مخلوط اوتمیل، موزهای ورقه‌شده را قرار دهید و آن را در فر بگذارید و به‌زمان ۲۶ دقیقه بپزید.
  7. حرارت فر را افزایش دهید و روی مواد مقداری اوتمیل بپاشید و اجازه دهید، مواد ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت ببینند.

مرحله های آماده‌سازی فراستینگ کره بادام‌زمینی

ماست، پودر کره بادام‌زمینی و شیر را ترکیب کنید تا به مواد یکدستی برسید. سپس روی اوتیمل آماده‌شده را با این فراستینگ تزئین کنید.

۳. نحوه تهیه اوتمیل با شیر

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه
حاصل: ۱ کاسه بزرگ یا ۲ کاسه کوچک
کالری: ۳۷۳ کالری

مواد ملزوم

  • ۱ فنجان آب؛
  • مقداری نمک کوشر (اختیاری)؛
  • نصف فنجان (نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ گرم) اوتمیل؛
  • یک و نیم فنجان شیر کامل یا کم‌چرب (۲درصد)؛
  • شیرین‌کننده (اختیاری)؛
  • روچینه (تاپینگ) دلخواه که در اینجا از موز منفعت گیری شده است.

مرحله های تهیه

  1. ماهیتابه کوچک یا متوسطی را روی حرارت متوسط بگذارید. آب و مقداری نمک درون آن بریزید و صبر کنید تا آب بجوشد.
  2. اوتمیل را در آب جوش بریزید و حرارت را کم کنید. گهگاهی مواد در حال جوش را هم بزنید تا اوتمیل‌ها متورم شوند. (۵ دقیقه)
  3. شیر را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد.
  4. برای آماده‌سازی روچینه مقداری کره درون ماهیتابه‌ای کوچک آب کنید و رویش یک لایه موز قرار دهید. سپس مقداری شکر روی موزها بپاشید و مواد را ۲ تا ۳ دقیقه (تا هنگامی زیر موزها کاراملی شوند) تفت دهید. موزها را زیر و رو کنید و آنها را ۲ دقیقه دیگر هم تفت دهید.
  5. صبر کنید شیر مقداری غلیظ بشود. اگر مایل بودید، روی اوتمیل هر نوع شیرین‌کننده دلخواه بریزید و روی آن را با موز و دانه‌هایی همانند بادام تزئین کنید.
شرکت AMD ماه آینده برای بزرگان صنعت هوش مصنوعی خط‌و‌نشان می‌کشد
ادامه مطلب

۴. نحوه تهیه اوتمیل خیس‌خورده

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه (بدون پخت)
برای: ۱ نفر
کالری: ۳۴۸

مواد ملزوم

  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری: دارچین؛
  • ۵۰ گرم اوتمیل پوره‌شده؛
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست طبیعی؛
  • ۵۰ گرم انواع توت‌؛
  • مقداری عسل؛
  • نصف قاشق غذاخوری کره آجیلی (در این دستور از کره بادام منفعت گیری شده است).

مرحله های تهیه

  1. شب قبل از تهیه، اوتمیل و دارچین و مقداری نمک را در ۱۰۰ میلی‌لیتر آب (یا شیر) بخیسانید.
  2. روز سپس اگر اوتمیل همه آب را به خود جذب کرده می بود، باز هم به آن آب اضافه کنید و روی اوتمیل را با ماست، انواع توت، عسل و کره آجیلی تزئین کنید.
  3. اوتمیل آماده است.

۵. نحوه تهیه اوتمیل رژیمی

زمان‌زمان آماده‌سازی و پخت: ۱۵‌ دقیقه
برای: ۲ نفر
کالری برای هر نفر: ۳۳۳

مواد ملزوم

  • ۸۵ گرم پوره اوتمیل؛
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین و مقداری هم برای موقع سرو (اختیاری)؛
  • ۲۵۰ میلی‌لیتر شیر سویای غنی‌شده و ۴ قاشق غذاخوری برای موقع سرو؛
  • ۲ عدد سیب کوچک (بهتر است سیب‌ها قرمز باشند)؛
  • ۱۵ گرم کشمش؛
  • ۷ تا ۸ عدد (نزدیک به ۱۵ گرم) گردوی خردشده.

مرحله های تهیه

  1. اوتمیل، دارچین و ۱۵۰ میلی‌لیتر شیر سویا را درون قابلمه‌ای نچسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. یک بار مواد را هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت جوش بخورند. یقیناً هرازگاهی مواد را هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبند.
  2. هنگامی مواد غلیظ شد، سیب‌های قرمز را که با دنده درشت رنده‌شان کرده‌اید، به اوتمیل اضافه کنید. سپس کشمش، آجیل، مقداری دارچین روی ترکیب بریزید تا اوتمیل آماده خوردن بشود.

۶. اوتمیل خیس‌خورده استوایی

زمان‌‌زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه (نیازی به پخت ندارد)
برای: ۱ نفر
کالری: ۳۲۵

مواد ملزوم

  • ۵۰ گرم پوره اوتمیل؛
  • ۲۰ گرم ماست نارگیلی؛
  • ۲ ورقه کیوی؛
  • ۱ عدد میوه پشن‌فروت (میوه گل ساعتی)؛
  • نصف قاشق چای‌خوری ترکیبی از دانه‌های تفت‌داده‌شده.

مرحله های تهیه

  1. از شب قبل اوتمیل را در ۱۵۰ میلی‌لیتر آب با مقداری نمک خیس کنید. ظرف اوتمیل را در یخچال یا جایی خنک قرار دهید.
  2. روز سپس روی اوتمیل خیس‌خورده ماست نارگیلی، ورقه‌های کیوی و تکه گوشتی پشن‌فروت را بریزید و مواد را با هم کاملا مخلوط کنید. سپس دانه‌‌های تفت‌‌داده‌شده را روی اوتمیل بپاشید.

۷. اوتمیل خیس‌خورده بادام و دانه چیا

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه (بدون پخت)
برای: ۴ نفر
کالری برای هر نفر: ۳۷۰

مواد ملزوم

  • ۲۰۰ گرم پوره اوتمیل؛
  • ۵۰ گرم دانه چیا؛
  • ۶۰۰ میلی‌لیتر شیر بادام شیرین‌نشده به‌علاوه ۸ قاشق غذاخوری جدا؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل؛
  • ۱۲۵ گرم تمشک؛
  • ۱۰۰ گرم ماست بادام؛
  • ۲۵۰ گرم زغال‌اخته؛
  • ۲۰ گرم بادام خرد و تفت‌داده‌شده.

مرحله های تهیه

  1. اوتمیل را همراه با دانه‌های چیا، شیر و عصاره وانیل درون یک کاسه بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰‌ دقیقه بماند تا بخشی از شیر جذب اوتمیل و دانه‌ها بشود.
  2. ۱۶ عدد تمشک را کنار بگذارید، سپس باقی تمشک‌ها را روی اوتمیل بریزید و آنها را له و با هم مخلوط کنید. مواد را در چهار ظرف دسر بریزید و روی آنها را با ماست و زغال‌اخته پر کنید و روی ظرف‌ها را بپوشانید و صبر کنید تا اوتمیل و دانه‌ها کاملا خیس بخورند. زمان سرو این اوتمیل، ۲ قاشق چای‌خوری شیر بادام روی هریک از مواد ظرف‌های دسر بریزید و روی آنها خرده‌های بادام و باقی تمشک‌ها را پخش کنید.
آیا همه افراد می‌توانند دید خود را به‌طور ارادی تار کنند؟
ادامه مطلب

۸. اوتمیل خرما و کره بادام‌زمینی

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه (بدون پخت)
برای: ۶ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۹۹

مواد ملزوم

  • ۱۸۰ گرم پوره اوتمیل؛
  • ۷‌۵ گرم کره بادام‌زمینی حاوی خرده‌های بادام‌زمینی؛
  • ۴۰ گرم خرمای مجول بی‌هسته و کاملا خردشده (خرمای مجول نوعی خرمای بزرگ، شیرین و باکیفیت است)؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل؛
  • ۶۰۰ گرم ماست ساده؛
  • مقداری پودر دارچین برای تزئین.

مرحله های تهیه

  1. اوتمیل را در کاسه‌ای بزرگ بریزید و ظرف را با ۶۰۰ میلی‌لیتر آب جوش پر کنید. سپس کره بادام‌زمینی، خرما و وانیل را هم به مواد اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید. اکنون صبر کنید تا مواد مقداری خنک شوند و ۲۴۰ گرم از ماست را به مواد اضافه کنید. اگر مواد مقداری سفت شد، با افزودن آب زیاد تر آن را رقیق کنید.
  2. مواد را در ۶ لیوان مجزا بریزید، سپس باقی ماست را بین ۶ لیوان تقسیم کنید و روی اوتمیل‌ها بریزید. درنهایت روی آنها را با پودر دارچین تزئین کنید. اوتمیلتان آماده است. می‌توانید روی لیوان‌ها را بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید. این اوتمیل‌ تا ۵ روز در یخچال سالم می‌ماند.

۹. نحوه تهیه اوتمیل برای لاغری

اوتمیل موسلی (غلات ناشتا) حاوی فیبر زیاد است و برای افرادی که می‌خواهند رژیم لاغری بگیرند، ایدئال است.

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه
حاصل: ۱۸ کاسه
کالری به‌ازای هر کاسه: ۱۲۴

مواد ملزوم

  • ۳۰۰ گرم اوتمیل؛
  • ۱۰۰ گرم جو دوسر سبوس‌دار؛
  • ۲۵ گرم جوانه گندم؛
  • ۱۰۰ گرم کشمش تیره؛
  • ۱۴۰ گرم زردآلو (خرد‌شده)؛
  • ۵۰ گرم دانه کتان.

مرحله های تهیه

همه مواد را در یک ظرف بزرگ دردار بریزید و درش را محکم ببندید تا هوا داخل آن نشود. این مواد را می‌توانید تا ۲ ماه نگه دارید و هر زمان خواستید، برای خود موسلی صبحانه آماده کنید. به مقدار موردنیازتان از مواد این ظرف بردارید و روی آن شیر خنک بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا غلات خیس بخورند و آماده مصرف شوند.

۱۰. اوتمیل برای کودکان

زیاد تر اوتمیل‌ها را می‌توانید برای صبحانه کودکان آماده کنید، اما این دستور تهیه اوتمیل برای کودکتان محبوب‌ترین است.

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه + ۱۰ دقیقه پخت
برای: ۳ تا ۴ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۳۶

مواد ملزوم

  • نصف فنجان کشمش؛
  • ۱ عدد سیب رنده‌شده (نزدیک به نصف فنجان)؛
  • ۱ فنجان اوتمیل؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری دارچین؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل؛
  • نصف فنجان شیر؛
  • کره آجیلی، عسل، شاهدانه و دانه چیا برای روچینه اوتمیل (اختیاری).

مرحله های تهیه

  1. در ظرفی یک‌ و نیم فنجان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و هنگامی آب جوش آمد، همه مواد به غیر از شیر را به ظرف اضافه کنید و حرارت زیر ظرف را کم کنید. نزدیک به ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا اوتمیل‌ها کاملا نرم شوند.
  2. هنگامی اوتمیل‌ها نرم شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و در آن را بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید. سپس شیر را در ظرف بریزید و در صورت تمایل، مواد روچینه را به اوتمیل اضافه کنید.
تصاویر دو هندزفری تازه ناتینگ در رنگ‌های دلنشین لو رفت_آینده نوین
ادامه مطلب

۱۱. اوتمیل موز و توت‌‌فرنگی

زمان‌زمان آماده‌سازی:‌ ۱۵ دقیقه + زمان پخت ۵ دقیقه
برای: ۴ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۶۶

مواد ملزوم

  • ۱۰۰ گرم پوره اوتمیل؛
  • نصف قاشق چای‌خوری دارچین + مقداری زیاد تر برای سرو اوتمیل؛
  • ۴ قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای؛
  • ۴۵۰ میلی‌لیتر شیر کم‌چرب؛
  • ۳ عدد موز ورقه‌ورقه‌شده؛
  • ۴۰۰‌گرم توت‌فرنگی نصف‌شده؛
  • ۱۵۰ گرم ماست طبیعی کم‌چرب.

مرحله های تهیه

  1. اوتمیل، دارچین، شکر، شیر و نیمی از موزها را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. هراز‌بعضی اوقات مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید مواد ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت باقی بمانند. همه این زمان مواد را هم بزنید.
  2. اکنون مواد آماده‌شده را درون ۴ کاسه بریزید و روی آنها را با موزهای باقی‌مانده، توت‌فرنگی‌ها و مقداری ماست بپوشانید و روی آن پودر دارچین بپاشید.

۱۲. اوتمیل زغال‌اخته

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه + ۳۵ دقیقه پخت
برای: ۶ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۷۱

مواد ملزوم

  • ۵۰۰ میلی‌لیتر شیر بادام؛
  • ۲۰۰ گرم اوتمیل؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری کره بادام؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر؛
  • ۱ عدد تخم‌مرغ هم‌زده‌؛
  • ۱ عدد موز رسیده کوچک له‌شده؛
  • نصف قاشق چای‌خوری عصاره بادام (یا ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل)؛
  • ۴۵۰ گرم زغال‌اخته + مقداری زیاد تر برای سرو؛
  • ۳۰ گرم بادام (خردشده به قطعات درشت)؛
  • شیر یا ماست بدون چربی و عسل برای سرو (اختیاری).

مرحله های تهیه

  1. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم بشود. همه مواد را در ظرف بزرگ مخصوص فر بریزید و کاملا مخلوط کنید.
  2. ظرف را ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا مواد کاملا گرم شوند. سپس اوتمیل آماده‌شده را با مقداری شیر یا ماست، عسل و زغال‌اخته میل کنید.

۱۳. اوتمیل سیب و دانه کتان

اوتمیل سیب و دانه کتان

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه + ۶ دقیقه پخت
برای: ۴ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۳۶

مواد ملزوم

  • ۱۰۰ گرم اوتمیل؛
  • ۲ عدد سیب (پوست‌کنده و رنده‌شده)؛
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین + مقداری زیاد تر برای سرو؛
  • ۵۰۰ میلی‌لیتر شیر کم‌چربی؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری دانه کتان؛
  • ۱۵۰ میلی‌لیتر ماست پروبیوتیک؛
  • مقداری عسل.

مرحله های تهیه

  1. اوتمیل، سیب‌ها، دارچین و شیر را در ظرفی بریزید و کاملا مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. هرازگاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و ۴ تا ۵ دقیقه مواد را مدام هم بزنید.
  2. سپس از ۵ دقیقه که مواد را از روی حرارت برداشتید، پودر دانه کتان را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید. مواد آماده‌شده را در ۴ ظرف صبحانه بریزید و روی هرکدام را با مقداری ماست، عسل و دارچین تزئین کنید.

۱۴. اوتمیل ماست

این نوع اوتمیل که فقط با ماست بدون چربی درست می‌بشود، نوعی اوتمیل رژیمی است و اگر رژیم لاغری دارید، صبحانه‌ای مناسب است.

هوش مصنوعی آیفون در ابتدا از اینترنت بی‌نیاز خواهد بود_آینده نوین
ادامه مطلب

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۱ دقیقه + ۳ دقیقه پخت
برای: ۱ نفر
کالری: ۱۸۴

مواد ملزوم

  • ۳ قاشق غذاخوری (۲۵ گرم) اوتمیل؛
  • ۱۵۰ گرم ماست پروبیوتیک بدون چربی.

مرحله های تهیه

  1. ابتدا اوتمیل را با ۲۰۰ میلی‌لیتر آب در قابلمه‌ای نچسب بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید تا حباب‌هایی روی آن مشاهده کنید و اوتمیل مقداری غلیظ بشود. سپس آن را به‌زمان ۳ دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید.
  2. اوتمیل را از روی حرارت بردارید و ماست را به آن اضافه کنید.
  3. اوتمیل رژیمی آماده است.

۱۵. گرانولای کم‌‌شکر

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه + ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخت
حاصل: ۵۰۰ گرم گرانولا
کالری: ۱۶۵

مواد ملزوم

  • ۲۰۰ گرم اوتمیل؛
  • ۱۵۰ گرم آجیل مخلوط؛
  • ۱۵۰ گرم مخلوطی از دانه‌ها؛
  • ۱ عدد پوست رنده‌شده پرتقال؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری ادویه مخلوط (ترکیبی از ادویه‌های شیرین همانند دارچین، جوز هندی، هل، میخک، زیره، پودر آویشن؛ می‌توانید ادویه‌های دلخواهتان را منفعت گیری کنید)؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری دارچین؛
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا؛
  • یک و نیم قاشق چای‌خوری شربت افرا.

مرحله های تهیه

  1. فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. همه مواد را با هم مخلوط کنید، مقداری نمک به آن بزنید و همه را روی سینی فر بریزید.
  2. مواد گرانولا را نزدیک به ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر حرارت دهید تا رنگش طلایی بشود و در این زمان حداقل ۲ بار سینی فر را بیرون بیاورید و مواد را زیر و رو کنید تا همه آنها یکنواخت حرارت ببینند. هنگامی همه مواد به رنگ طلایی درآمدند، گرانولا آماده است.
  3. گرانولا را در ظرفی دربسته بریزید و نگهداری کنید. گرانولا در ظرف دربسته تا یک ماه سالم می‌ماند. درضمن زمان صبحانه می‌توانید این گرانولا را با هر میوه‌ای که دوست دارید، همانند توت‌فرنگی، و شیر مصرف کنید.

۱۶. اوتمیل زغال‌اخته و پرتقال

زمان‌زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه + بدون پخت
برای: ۲ نفر
کالری برای هر نفر: ۳۴۵

مواد ملزوم

  • ۷۰ گرم پوره اوتمیل؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری دانه کتان؛
  • پوست رنده‌شده نصف یک پرتقال؛
  • سه‌چهارم یک بسته ماست ۱۷۵ گرمی؛
  • ۲ عدد پرتقال پوست‌کنده و خرد‌شده؛
  • ۴ مشت زغال اخته.

روش تهیه

  1. از شب قبل اوتمیل و دانه کتان و پوست رنده‌شده پرتقال را با هم مخلوط کنید و مخلوط را درون ۳۰۰‌ میلی‌لیتر آب جوش بریزید. سپس در ظرف را بپوشانید و تا صبح روز سپس صبر کنید.
  2. روز سپس، روی اوتمیل که اکنون آب را به‌خوبی جذب کرده است، سه‌چهارم ماست را بریزید و مواد را هم بزنید. سپس مواد را درون دو ظرف شیشه‌ای یا کاسه بریزید و روی آن را با پرتقال، باقی‌مانده ماست و زغال‌اخته بپوشانید. اوتمیل زغال‌اخته و پرتقال آماده است.

کلام آخر

در این مقاله، نحوه تهیه اوتمیل‌های بسیاری را برایتان نوشته‌ایم که امیدواریم با درست‌کردن آنها از طعمشان لذت ببرید. یقیناً با مقداری خلاقیت می‌توانید خودتان هم اوتمیل‌های متنوعی درست کنید. اگر این کار را انجام دادید و به ترکیب خوشمزه‌ای رسیدید، خوشحال می‌شویم آن را با ما هم در بین بگذارید.


در ادامه بخوانید: برنج سیاه؛ انواع، مزایا و روش پخت آن


منبع های دیگر: bbcgoodfood

هشدار! این نوشته فقط جنبه آموزشی دارد و برای منفعت گیری از آن ملزوم است با پزشک یا متخصص وابسته مشورت کنید. اطلاعات زیاد تر
به پشتیبانی یافته‌های علمی به‌طور صحیح از پوست خود مراقبت کنید در هر سنی پوستی قشنگ و دلنشین داشته باشد.



منبع

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها