مولکول کشف‌شده در قهوه، عضلات پیر را جوان می‌کند

مولکول کشف‌شده در قهوه، عضلات پیر را جوان می‌کند_آینده نوین


نوشته و ویرایش شده توسط آینده نوین

عضله‌های ما با افزایش سن، به طور طبیعی دچار زوال خواهد شد. این فرآیند با تشکیل ضعف در بدن، می‌تواند به از‌دست‌رفتن استقلال در سال‌های طلایی عمر ما منجر بشود. اما چه می‌بشود اگر ترکیبی در طبیعت وجود داشته باشد که بتواند شدت این روال را افت بدهد و با افزایش سن، عضلات ما را سالم و قوی نگه دارد؟

بر پایه تحقیقات تازه، یک ترکیب طبیعی که در برخی گیاهان حاضر است، می‌تواند به بهبود سلامت و کارکرد عضلات ما پشتیبانی کند. سطوح بالایی از این ترکیب شیمیایی که به گفتن «تریگونلین» شناخته می‌بشود، در قهوه یافت می‌بشود و منفعت‌ی فرد دیگر را به فهرست طویل مزایا سلامتی یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان اضافه می‌کند.

تریگونلین، یک ترکیب مولکولی آلکالوئیدی است و در غلظت بالایی در قهوه یافت می‌بشود. این ترکیب علاوه بر قهوه، در انواع گیاهان دیگر از جمله شنبلیله، جو، ذرت، سویا، پیاز و گوجه فرنگی نیز حاضر است.

این شارژر ۳۵ وات همانند مکینتاش اپل است
ادامه مطلب

محققان در مطالعه‌ای که در مجله‌ی Nature Metabolism انتشار شده است، با بازدید سطوح تریگونلین در خون چندین گونه، نشان دادند که سطوح بالای این ترکیب با قوت و کارکرد عضلات ربط مثبتی دارد. در روبه رو، سطوح پایین این ترکیب با افزایش سن، کم‌ماهیچگی یا از‌دست‌رفتن حجم و زوال قوت عضلات اسکلتی را به جستوجو دارد.

سطوح بالای تریگونلین، بهبود قوت و کارکرد مثبت عضلات را به همراه دارد

جروم فیج، رئیس قسمت سلامت فیزیکی در مؤسسه‌ی نستله ریسرچ در سوئیس و یکی از محققان همکار مطالعه، به‌ فوربز می‌گوید: «شوق‌انگیز است که یک مولکول طبیعی در مواد غذایی با علائم سلولی پیری ربط متقابل دارد. مزایای تریگونلین بر متابولیسم سلولی و سلامت عضلات در طول پیری، امیدوارکننده است.»

مطالعه توسط گروه محققانی از سوئیس و سنگاپور رهبری شد، اما محققانی از چندین سرزمین دیگر، از جمله ایران، ایالات متحده، بریتانیا، فنلاند و استرالیا نیز در آن شراکت داشتند.

هوش مصنوعی کره زمین را همانند‌سازی کرد؛ به «زمین ۲» سلام کنید_آینده نوین
ادامه مطلب

مطالعه می‌گوید میتوکندری یا نیروگاه‌های سلولی در بدن، همزمان با افزایش سن ماهیچه‌ها، انرژی کمتری تشکیل می‌کند. علت مهم افت تشکیل انرژی توسط میتوکندری این است که با افزایش سن، مقدار مولکولی به نام NAD+ (فرم اکسید‌شده‌ی مولکول نیکوتین‌آمید آدنین دی‌نوکلئوتید) در بدن افت می‌یابد. وجود مولکول NAD+ برای کارکرد میتوکندری حیاتی است و این چنین، در ترمیم و تنظیم دی‌ان‌ای و کارکرد سلول‌های ایمنی نیز نقش دارد.

مطالعه نشان داد که تریگونلین برای NAD+ به گفتن یک «پیش‌ساز» عمل می‌کند، بدین معنی که تریگونلین، می‌تواند در سلول‌ها NAD+ بسازد. دیگر پیش‌سازهای NAD+ شامل ویتامین ب۳ و اسید آمینه‌ی ال‌تریپتوفان است که در مواد غذایی از جمله مرغ، شیر، پنیر، جو دوسر و موز یافت می‌بشود.

کارمند اسبق شرکتی کره‌ای به‌علت ربط با هواوی دستگیر شد_آینده نوین
ادامه مطلب

محققان بعد از آن که موش‌ها را از تریگونلین غنی کردند، فهمید شدند که سطح NAD+ در موش‌ها افزایش یافته، میتوکندری‌های آن‌ها فعال‌تر شده و با افزایش سن، کارکرد عضلات حیوانات نیز بهتر نگه داری شده است.

زیاد تر بخوانید

وینچنزو سورنتینو، محقق از دانشکده‌ی پزشکی یونگ لو در دانشگاه ملی سنگاپور و یکی از محققان همکار مطالعه، می‌گوید:

یافته‌های ما با کشف تریگونلین به‌گفتن یک پیش‌ساز تازه، فهمیدن جاری از متابولیسم NAD+ را گسترش می‌دهد و پتانسیل تشکیل مداخله با ویتامین‌های تولیدکننده‌ی NAD+ برای طول عمر سالم و فهمیدن کارکرد بیماری‌های مرتبط با سن را نیز افزایش می‌دهد.

افت سطح NAD+ در بدن با زوال شناختی، بیماری‌های متابولیک، سرطان، ضعف و از‌دست‌دادن عضلات همراه است. شواهد مشخص می کند که برگشت دادن سطوح NAD+ امکان پذیر با برخی پیامدهای منفی مقابله کند. این چنین، آزمایش موش‌ها نشان داد که تریگونلین با بهبود حافظه، یادگیری و اثرات ضدالتهابی مرتبط است.

اولین کروم‌ بوک پلاس HP نمایشگر ۱۴۴ هرتز دارد!
ادامه مطلب

قهوه مزایا بالقوه‌ی تعداد بسیاری برای سلامتی دارد و سلامت قلب و عروق را افزایش می‌دهد. با این حال، کافئین در مقادیر زیاد، اثرات منفی تعداد بسیاری از جمله بی‌خوابی، اضطراب، سردرد و بی‌قراری را به همراه دارد. علاوه بر این، قهوه اگر به تنهایی و به شکل سیاه (یا دم‌کرده) مصرف بشود، کالری تعداد بسیاری پایینی دارد. اما نوشیدنی‌های مبتنی بر قهوه طبق معمولً حاوی مقدار زیاد بسیاری از قند و چربی اضافی می باشند و در صورت مراعات‌نکردن اعتدال در نوشیدن، می‌توانند اثرات منفی فاجعه‌باری برای رژیم غذایی و سلامتی داشته باشند.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت



منبع